Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

ne seri, grafičar! do jaja. auu pa derbi s voždovcem, ja išo ko klijno, vodio me ćale, navijo za voždovac naravno.

naravno, komsiluk - ni 100 metara. svi ljubicanstveni su uvek bili moji favoriti, Maribor, Fiorentina...

a Vozdovac je nekako uvek bio rang iznad, tako da o derbiju nema govora. derbi je protiv Poleta, Sindjelica, Obilica i naravno BASK-a.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

da li je costa ikada kaznjen kad se sabanisao protiv reala? ili godin? imao je i on udaranja i slicno

Posted

da li je costa ikada kaznjen kad se sabanisao protiv reala? ili godin? imao je i on udaranja i slicno

nije, jbg. ali jeste recimo Arbeloa od strane Del Boskea koji je isao na to da povredi Kostu. razlika postoji. Kosta jeste prljav igrac, ali sa svojim rivalima uglavnom izlazi zagrljen sa terena.

Posted

To ne govori ništa o njemu, samo o rivalima. :fantom:

I meni milo što je Ronaldo zviznuo dripca. Trebalo bi da fasuje jedno 3 meča hlađenja. Čudi me da niko ne komentariše i to da ga je Godin držao oko vrata čak i posle prvog udarca.

Posted

gospodin.

lazljiva anglosaksonska pitjka. to naucilo tako. 

zato je suarez bio 1 veliki car sto je negritu dao kurac od rukovanja.

Posted

lazljiva anglosaksonska pitjka. to naucilo tako. 

možda i jeste što se tiče izjava, ali kad istrpiš onakve batine i ne popizdiš (pri tome npretrčiš boga oca) onda jebi ga kapa dole, makar bio i naučena pička

Posted

ma slazem se, po njemu moze da se pljuje zato sto je voleo da se shatira i slika za zenske novine, za ovo na terenu nema nikakvog razloga. zajebavao sam se na racun tog naucenog odnosa sa javnoscu na kome rade ozbiljni timovi pa ovi daju svi genericke izjave. cak i muceni jovetic sinoc, ne znam da li zato sto mu je fond engleskih reci 10 ili zato sto ne ume bas nista drugo da kaze nego najopstija opsta mesta opstih mesta. 

Posted (edited)

mene kod Bekama nerviralo sto nije ni pokusao da nauci a kamoli da izgovori tri recenice na spanskom. sad i Bejl isto tako. a kad cujes Rakitica kako prica, ko da je rodjen ovde.

Edited by Lancia
Posted

Meni milo da je Simeone dobio sto je odavno zasluzio. A Kristina je korektna vazda. Nema incidenata...

Posted

Meni milo da je Simeone dobio sto je odavno zasluzio. A Kristina je korektna vazda. Nema incidenata...

:heart:

djes Middle, slabo si odrzavao vatru na ovom plemenitom topiku.

Posted

šta da loži po ovoj vrućini jbt

Posted

:heart:

djes Middle, slabo si odrzavao vatru na ovom plemenitom topiku.

Djes Lancia sto godina!

Posted

real izgleda potpisao falcaoaoaoa

sta se ono bese radi sa glasnicima losih vesti:)?¿

Posted

Kako prenosi italijanski "Calcio Mercato", Real Madrid i Monako postigli su dogovor oko pozajmice Radamela Falkaa Garsije.

finansijski fer plej se baš pokazao kao korisno pravilo :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...