Nesh Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) U nadoknadi vremena golman Bilbaa daje gol (koliko sam video, deluje da je cist gol) i sudija ga ponistava, a onda golman Malage povlaci igraca Bilbaa s ledja kod peterca, a sudija svira faul u napadu. Ostalo 1:0 za Malagu. Edited August 23, 2014 by Nesh
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Simeone dobio 8 mečeva suspenzije. Ronaldo za ono udaranje Godina - ništa.
crtamOrasi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 I ako ga je zvekno, nema prljavije ekipe od Simeoneove.
Lancia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 I ako ga je zvekno, nema prljavije ekipe od Simeoneove. a nema ni coveka koji lupa ovde kao ti. tri udarca pesnicom su u redu za tebe?
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 I ako ga je zvekno, nema prljavije ekipe od Simeoneove. Ne sprdaj se. Da je bio Pepe umjesto Ronalda trazila bi se kazna od 10 utakmica..
crtamOrasi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 a nema ni coveka koji lupa ovde kao ti. tri udarca pesnicom su u redu za tebe? Naravno da nijedno udaranje nije ok i naravno da je trebao da popije kaznu. Al razumem jbg. Moze Runaldu da se kritikuje na milion nacina, ali da je prgav i problematican igrac nije sigurno. Ne znam sta je ovaj uradio da bi ga toliko isprovocirao, biram da verujem da nije bilo nimalo prijatno. Ako si mi rekao za lupanje, sram da me bude.
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sta god da mu je Godin uradio, ne vidim na koji to nacin opravdava ovo? Udario ga je nekoliko puta bez lopte, jbt, divljacki. Problematican ili ne, ovo sto je uradio je za svaku osudu i za malo duzu suspenziju. Pa taman da je igrao protiv najprljavijeg tima u istoriji.
Lancia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 (edited) Naravno da nijedno udaranje nije ok i naravno da je trebao da popije kaznu. Al razumem jbg. Moze Runaldu da se kritikuje na milion nacina, ali da je prgav i problematican igrac nije sigurno. Ne znam sta je ovaj uradio da bi ga toliko isprovocirao, biram da verujem da nije bilo nimalo prijatno. Ako si mi rekao za lupanje, sram da me bude. moze biti da sam ga pobrkao s nekim. retko ga gledam na Tv-u, moze da se desi. i btw, niko nije kritikovao Ronalda, vec njegovo divljacko udaranje Godina na ovoj utakmici, koje je proslo nekaznjeno iz nepoznatih razloga. Edited August 26, 2014 by Lancia
TheBigFlegma Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sta god da mu je Godin uradio, ne vidim na koji to nacin opravdava ovo? Udario ga je nekoliko puta bez lopte, jbt, divljacki. Problematican ili ne, ovo sto je uradio je za svaku osudu i za malo duzu suspenziju. Pa taman da je igrao protiv najprljavijeg tima u istoriji. Pogledaj kako je počelo sve to. I prošle sezone su baš prebili Ronalda, kapiram da mu se skupilo.
Lancia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Pogledaj kako je počelo sve to. I prošle sezone su baš prebili Ronalda, kapiram da mu se skupilo. opa, palo jedno razumevanje. ne zezaj, Flegmo, pozdravio te Arbeloa.
crtamOrasi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Sta god da mu je Godin uradio, ne vidim na koji to nacin opravdava ovo? Udario ga je nekoliko puta bez lopte, jbt, divljacki. Problematican ili ne, ovo sto je uradio je za svaku osudu i za malo duzu suspenziju. Pa taman da je igrao protiv najprljavijeg tima u istoriji. Ma neka ga suspenduju, nemam problem sa tim. Samo razumem kada neko prsne pod konstantnim kotrolisanim, planskim i provokatorskim nasiljem. Kao sto mi je bilo drago sto je Costa maltretirao Pepea i Ramosa, tako mi je i drago sto je Ronaldo vratio ovom.
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Pogledaj kako je počelo sve to. I prošle sezone su baš prebili Ronalda, kapiram da mu se skupilo. I dalje nije olaksavajuca okolnost.
crtamOrasi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 I dalje nije olaksavajuca okolnost. U pogledu kazne ne bi ni trebalo da bude.
Recommended Posts