Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Barsa navodno poslala ponudu od 90 mil.evra Monaku za Rodrigeza ... Sta bi on igrao pored Chavija, Inieste, Mesija ,Neimara .... zadnjeg veznog ?  :huh:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ćavi koliko shvatam odlazi, ali Suarez i Rakitić ti fale. Mislim da je to patka. Toliko tupavi ni oni nisu.

Posted

Ćavi koliko shvatam odlazi, ali Suarez i Rakitić ti fale. Mislim da je to patka. Toliko tupavi ni oni nisu.

Apsolutno nema šanse da ih sve smeste na teren ni u jednoj formacijskoj varijanti. Meni ni za Real nije baš najjasnije gde bi igrao, mada bi se tamo već moglo iskombinovati nešto. Moguće da ga oni jure kao dugoročnu zamenu za Ronalda.

Posted (edited)

real uopste nema veliku konkurenciju (kvantitativno). za tri mesta iza spica mesta ce konkurisati hames, bale, ronaldo i isco. tu cak i nema konkurencije, bice i previse minuta za sve. 

Edited by Psihodelija
Posted

on je spic, rezervni. a i nije da su ga planirali za neku bitnu minutazu, back-up igrac.

ma dovodice real jos verovatno. za sada imamo samo zamene kedire i di marie za krosa i hamesa (ocekuje se i benzema out, falkao in).

Posted

Nešto ne verujem da će ići Benzema, a za Moratu im treba zamena. Hese je uglavnom igrao iza špica i za očekivati je da ove sezone dobije veću ulogu (doduše ne znam tačno do kada je povređen).

Posted

real uopste nema veliku konkurenciju (kvantitativno). za tri mesta iza spica mesta ce konkurisati hames, bale, ronaldo i isco. tu cak i nema konkurencije, bice i previse minuta za sve. 

Jeste, ako promene formaciju na 4-2-3-1, što uzrokuje prilično tumbanje. Plus mi je nezamislivo da će u DM liniji u toj varijanti da im igraju Kros i Modrić u paru, suviše to ofanzivno deluje. Ako kupe bar jednog klasičnog zadnjeg veznjaka defanzivne orjentacije, onda nema mesta za Krosa i Modrića u startnoj, neko mora da se suši. Ko zna šta su zamislili, meni je nadrealno da prodaju Di Mariu koji im je uz Ronalda bio možda i najbitniji igrač prošle godine, ali eto, to je Real...

Posted

imaju illaramendija kao klasicnog zadnjeg veznog. inace nece biti cudno ako kros i modric igraju zajedno, bez klasicnog destruktivca. mada ce i xabi alonso ponovo imati veliku ulogu.

Posted

Kako nece biti cudno? Prosle sezone je uspelo u nekoliko navrata sa Xabijem i Modricem, al celu sezonu na taj nacin, pa jos i sa Xabijem vise na klupi no na terenu? Ne znam, niko se nije proslavio toliko ofanzivnom postavkom. Imali smo skoro priliku da vidimo Hrvatsku sa takvom filozofijom, nije se najsrecnije zavrsilo po njih.

Posted (edited)

mogu da igraju maltene sve utakmice u primeri i bar pola u ligi sampiona na taj fazon. mada i ja cenim da ce xabi biti glavni i dalje.

Edited by Psihodelija
  • 2 weeks later...
Posted

hehe el classico se igra 26. oktobra a suarezu suspenzija istice 25. oktobra 

Posted

The Court of Arbitration for Sport has told Goal that the Barcelona striker's four-month ban for biting could be repealed, although his international suspension would still stand

Luis Suarez could have his four-month ban for biting reduced, allowing the Barcelona striker to play in the club's first La Liga game of the 2014-15 season.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...