Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Lejkersi i Jenkiji, dve ubedljivo najomrazeniji fransize u Americi, steta sto ne volim United u fudbalu, inace bih bio savrsen da me optuze da sam klasicni bandwagon fan :blush:

Real i Barsa su dovoljni, baci tvoju sliku da preporucimo za recnik da stoji pored reci glory hunter.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sto bandwagon? ja gotivim Barcu, ali sam navijao da Atletico osvoji, cisto da bi se malo razbila monotonija. nije ni Atletico bas neki ubogi tim iz donjeg dela Primere, ali je ipak osvezenje da Barca ili Real ne osvoje titulu

Posted

Real i Barsa su dovoljni, baci tvoju sliku da preporucimo za recnik da stoji pored reci glory hunter.

:D

Pa rekao sam da simpatisem i Real i Barsu jer stalno imaju gomilu igraca koje obozavam...mislim, tesko mi je da mrzim klub za koji igraju Ronaldo, Ramos, Bale, Di Maria, itd...isto tako mi je tesko da mrzim klub za koji igraju Neymar, Messi, Alves, Pedro, itd...volim da gledam oba kluba, dok su mi njihovi medjusobni dueli vrhunac danasnjeg fudbala...a tako je bilo i kroz istoriju, i sto se tice bivskih igraca i sto se tice njihovih medjusobnih duela...draze mi je da neki od ova dva kluba osvoji LS nego neki drugi evropski velikani...navijam samo za Monaco, dok su mi ova dva spanska kluba simpaticna kao i Inter, Milan, Leeds, PSG i Nice...

Posted

tesko mi je da mrzim klub za koji igraju Ronaldo, Ramos...

Stvarno, baš je teško #firstworldproblem

Posted

tesko mi je da mrzim klub za koji igraju Ronaldo, Ramos, Bale, Di Maria, itd...isto tako mi je tesko da mrzim klub za koji igraju Neymar, Messi, Alves, Pedro, itd...

Još da si Busquetsa i Pepea stavio, imao bi savršenu poentu zašto ljudi treba da jednako "vole" Barcu i Real. :P :D Da su simuliranje i šabanisanje olimpijski sport a la biatlon, svi pobrojani bi se borili za odličja.

Posted

I njih dvojicu naravno veoma gotivim...da ne bude zabune, citiracu jos jednom samog sebe gde se jasno vidi kakve fudbalere preferiram :heart:

obozavam pimpleraj i primetno je da volim fudbalere koji su mahom sabani, svidja mi se i ciganisanje, kao i tika-taka

Posted

Malo postovanja prema najboljem igracu planete. Kristina niti je saban niti je prljav igrac. Plus ce odvesti Portugal do medalje na SP.

Mesi obnovio ugovor - dobio nekih 20 miliona. Luis Enrike preuzeo Farsu. tumblr_m2ow7rwmod1rtkeh7o1_1280.jpg

Tri trenera, ali samo jedan poseban...

Posted

Kad oce - oce

Ma puka sreca, to ti je :isuse: .

Pricas na osnovu 90minuta, ljudi cele sezone igraju na paklenom nivou.

• 2 weeks later...
Posted

Deportivo danas obezbedio povratak u Primeru, Ranije je to vec ucinio Eibar, tj.prvi put u istoriji kluba se plasirao. Mada citam da su u finansijskim problemima i postoji nekakva pretnja da ih automatski presele u 3. ligu.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ludilo u Las Palmasu, Cordoba u zadnjoj sekundi daje gol i ide u Primeru, haos na stadionu, murija izvela igrace i sudije u svlacionicu, tuca, potpuna anarhija....

Inace tuca je medjusobno izmedju navijaca Las Palmasa uglavnom, jedna grupa je uletela na teren pre zavrsetka i odlozila kraj do 100. minuta kada je i pao gol, pa su ponovo uleteli i sudija odsvirao kraj (bilo jos mozda pola minuta do kraja). Onda je publika koja je ostala na tribinama pocela da gadja svim i svacim debile na terenu, na sta su im ovi uzvratili. Ovo jos nisam video. Pa onda otimacina za hladne sokove i vodu sa klupe koji su ostali iza igraca (vecina flasa polupopijene). Ne verujem.

Edited by ducca
Posted

Evo sad gledao snimak, navijači Las Palmasa u 92-om sišli na teren i prekinuli meč a bilo još 2 minuta da se igra.. Ko ih jebe, sami su krivi.. Posle bilo sranja ali niko nije dirao igrače oba tima nego su se domaći među sobom peglali.. Video jednog sa tribina baca stolicu na ove sa staze :D

• 3 weeks later...
Posted

Luis Suárez unveiling at Barcelona blocked by Fifa until the end of his ban :(

Fifa confirms any such presentation will not be permitted: "He cannot be in a football-related event irrespective of venue"

Moraće da ga predstave ispred hotela, ili negde na aerodromu, ko siroče :cry:

Posted

Moraće da ga predstave ispred hotela, ili negde na aerodromu, ko siroče :cry:

Ccc, nije ti dugo trebalo da ga istoresiraš. :(

Sickipedia nikad ne razočara:

Luis Suárez joins Barcelona for £75 million.

La Liga confirm tetanus injections are now mandatory for all players.

O drugom transferu vezanom za Barcelonu:

Alexis Sanchez- "I came to Arsenal to win trophies"

Yeah and I'm going to Nigeria snowboarding.

Posted

Ccc, nije ti dugo trebalo da ga istoresiraš. :(

Ne znam šta to znači, ja mu stvarno želim sve najbolje u daljoj karijeri i nemam neke zamerke kad je u pitanju način na koji je napustio klub. (Da je otišao u Arsenal prošlog leta i tamo dao 30+ golova, veruj mi da bi bilo drugačije.)

Samo mi je smešno što cinculiraju oko zabrane predstavljanja na stadionu. Kao fudbalska aktivnost, poziraće s loptom na travi, mogu misliti...

Posted

Izgleda da se Barca zeznula i dovela stopera :(

Mathieu iz Valensije. Odlicno pojacanje, mada im treba josh 2...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...