Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Videcemo sta ce se desiti, u svakom slucaju ce biti zanimljivo do poslednjeg minuta.

Takav skor u derbijima imaju delom i zbog ove situacije sa Casillasom. Dva kiks gola u bitnim utakmicama je primio Lopez, i protiv Atletica i protiv Barce.

Taj skor u derbijima imaju zbog trenera. Kao sto ce ako osvoje biti najzasluzniji Anceloti. Jebo te Kasiljas. :p

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Hocu ovo duze vrijeme da vas pitam. Slazete li se da je uz Maradonu, Kristijano Ronaldo najbolji svih vremena?

Edited by MiddleClass
Posted

Malo je Murinjo igrao fudbal. Nedovoljno da ostavi traga. Zato kao trener - mljac.

Posted

Bez obzira, toliko je superioran trener da bih mu ja retroaktivno dodelio nekoliko medalja i za igračku karijeru.

Posted

Hocu ovo duze vrijeme da vas pitam. Slazete li se da je uz Maradonu, Kristijano Ronaldo najbolji svih vremena?

Ne, zato sto je zeldi. Da je bio malo manje zalizan verovatno bi bio u top 5 svih vremena.

Posted

Taj skor u derbijima imaju zbog trenera. Kao sto ce ako osvoje biti najzasluzniji Anceloti. Jebo te Kasiljas. :P

Tu si u pravu, moram da priznam. Samo je ovde bila u pitanju odluka koja ocigledno ima neke vansportske razloge i koja se ne bi kosila sa idejom Ancelottija kako Real treba da igra. Besmislica, covek je mozda i najboli golman svih vremena, a svakako je nerealno konstantan.

Posted

Ne sporim Kasiljaseve igracke kvalitete, ali ocigledno mu ljudskosti fali cim ga je i Anceloti zakovao za klupu.

Ipak, najjaca mi je prica jednog mog druga navijaca Barse koji je tvrdio da Valdez mora da bude spanski broj 1 na SP jer je Kasiljas rezerva u klubu. Mozak! Taman je za ppp.

Posted

ronaldo se izgleda povredio. zamenjen posle 10 minuta

Posted

Otvori sa Barsi ni krivoj ni dužnoj..

Posted

Anceloti. :lol:

Kakva kanturina!

Milo ce mi biti ako Barsa osvoji, a sva je prilika da hoce.

Posted

Bitno je samo da se na Campu odluci pa ko god da bude, samo ne Real...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...