Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakav potez :Hail: nisam ocekivao to od njega.

Posted

Carski! Nikad elegantnije prizemljenje prepotentnog ološa.

Posted

A gde je Radman?!Pravda za Radmanovica!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

luis enrique novi trener barce? tj od sledece sezone?

uvek mi je bio antipatican kao fudbaler.

Edited by 189-
Posted

luis enrique novi trener barce? tj od sledece sezone?

uvek mi je bio antipatican kao fudbaler.

Памтиш ли га уопште. Опасан везњак је био.

Posted

pamtim ga. presao iz reala u barsu. igrao sa onim silnim holandjanima u barsi sa van gaalom. 

ne znam zasto, ali vec tada nisam podnosio barsu iako ni blizu nisu bili odvratni kao danas. ni kluiverta nisam voleo previse, de boerovi...

Posted

Fakat je da je Roma najgori fudbal u skorijoj istoriji igrala pod njim. Jeste da nije imao sastav koji bi mogao da izgura ono sto je hteo, ali simptomaticno je bilo da jednu tako ociglednu stvar nije uspeo da primeti za celu sezonu. Jasno je bilo o kakvom se kalibru radi jos kada je na otvaranju sezone uspeo da ispadne iz EL od Slovana iz Bratislave. Mada, kazu da je krajnje ok lik, igraci su imali samo reci hvale za njega.

Posted

Bio je gotivan kao fudbaler, mozda malo "nestasan". Jedan od retkih ESP Barsa-Real igracs koji mi nije isao na zivce. U Romi tuzan, ali mislim da ni u ovalko posrnuloj Barsi nece bolje proci.Nesto kao Montela, bolje da su se "igrali" sa nek slabijim timom cija je uprava i manke zahtevna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Obožavao sam ga kao igrača, mislim da nije toliko dobar trener, iako je skroz kul lik.

Posted

Je l' to definitivno za Enrikea? Iako su mi nepodnošljivo dosadne tika-taka utakmice, malo mi je žao što su odabrali baš njega da ukuca poslednji ekser u sanduk jedne fenomenalne generacije, koja je mogla da bira na koji će način da dominira.

Sa Teljom, Pedrom, Busketsom, Montojom, moraće da se menja stil igre, da se dovode bolji treneri ili će silovanje autentičnosti dovoditi do sezona čak i lošijih od ove.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted (edited)

За Теља бих рекао да је скоро 100% сигурно да неће бити у Барси следеће сезоне, Педро је један од ретких играча за кога се може узети пристојан новац тако да не би било превелико изненађење и да он оде. Монтоја је исто упитан осим ако не продају Алвеса у ПСЖ. Све у свему, мораће Енрике да тражи друге изговоре наредне сезоне....

Edited by Deco
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...