Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Na svu srecu gledao u kaficu, bez tona, ali se slazem sa tvojom konstataciom ovako na nevidjeno.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ja ovog Viškovića ne mogu da slušam. Čovek je stravičan retard.

Meni je jako ružno ovakvu stvar reći za jednog čoveka, koji je pritom još oteran iz RTS-a na jako ružan način  :puke:  :puke:  :puke:

EDIT: Naprosto, to je bio komentar na nivou SZD-a...

Edited by Ajant23
Posted

ukljucujem se u razgovor sa zakasnjenjem od dva dana, ali ipak, evo:

retard je uvredljiva rijec, ali u komentarisanju rada javnih licnosti na forumu je daleko od najuvrdljivije. naravno, sasvim bi drugacije bilo upotrijebiti je u direktnoj komunikaciji. 

zasto sam se ukljucio? zato sto se ni meni nikako ne dopada kako Viskovic radi svoj posao. toliko da bih se osjetio slobodnim da ga u komentaru na forumu nazovem "retardom". ako dozvoljavamo sebi da tako komentarisemo sportiste, politicare, pjevace, itd., jbg, zasto ne i komentatore? cijena koju svaka javna licnost placa.

Posted

Shvatio sam to, pa i ja dozvoljavam svašta sebi, ali još uvek podosta zaostajem za jakim ritmom koji je nametnut...

Bilo kako bilo, Atletiko danas ide na LŠ. Šta god da bude dan, ovo je impresivna sezona za njih...

Posted

Barca ipak moze da kupuje igrace ovog ljeta. Who would have thought...

Posted

Stegen, Cuadrado, Luiz, Laporte, Vidal, Ozil, Reus...bla bla bla. niko nije dosadan kao Barsa u prelaznom roku.

Posted

I jos hoce da prodaju Fabregasa. Carevi!

Posted

I jos hoce da prodaju Fabregasa. Carevi!

i Alexisa i Pedra i Alvesa. ko ce da im trci, Xavi?¿ ili Pique?

Posted

Spanski mediji pisu da je Barca zavrsila sve sa Hummelsom. Sa 4 godine zakasnjenja skapirali da im treba stoper [ako je uopste tacno da dolazi]

Posted

Meni i dalje nije jasno koji je djavo tim Dortmundovim igracima sto beze cim im se ukaze prilika.

Posted

Ovi drugi klubovi mogu da ih plate i do 10 puta vise?

Posted

rekao bih da je hummels savrsen za barsu.

Posted

rekao bih da je hummels savrsen za barsu.

isti tip igraca kao Pique. mnogo bolja varijanta je Tiago Silva, ili neki slican njemu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...