John Coltrane Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Na svu srecu gledao u kaficu, bez tona, ali se slazem sa tvojom konstataciom ovako na nevidjeno.
Ajant23 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) Ja ovog Viškovića ne mogu da slušam. Čovek je stravičan retard. Meni je jako ružno ovakvu stvar reći za jednog čoveka, koji je pritom još oteran iz RTS-a na jako ružan način EDIT: Naprosto, to je bio komentar na nivou SZD-a... Edited April 20, 2014 by Ajant23
Pantelija jr Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ukljucujem se u razgovor sa zakasnjenjem od dva dana, ali ipak, evo: retard je uvredljiva rijec, ali u komentarisanju rada javnih licnosti na forumu je daleko od najuvrdljivije. naravno, sasvim bi drugacije bilo upotrijebiti je u direktnoj komunikaciji. zasto sam se ukljucio? zato sto se ni meni nikako ne dopada kako Viskovic radi svoj posao. toliko da bih se osjetio slobodnim da ga u komentaru na forumu nazovem "retardom". ako dozvoljavamo sebi da tako komentarisemo sportiste, politicare, pjevace, itd., jbg, zasto ne i komentatore? cijena koju svaka javna licnost placa.
Ajant23 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Shvatio sam to, pa i ja dozvoljavam svašta sebi, ali još uvek podosta zaostajem za jakim ritmom koji je nametnut... Bilo kako bilo, Atletiko danas ide na LŠ. Šta god da bude dan, ovo je impresivna sezona za njih...
gervasius twinkleminkleson Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Barca ipak moze da kupuje igrace ovog ljeta. Who would have thought...
Lancia Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Stegen, Cuadrado, Luiz, Laporte, Vidal, Ozil, Reus...bla bla bla. niko nije dosadan kao Barsa u prelaznom roku.
Lancia Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 I jos hoce da prodaju Fabregasa. Carevi! i Alexisa i Pedra i Alvesa. ko ce da im trci, Xavi?¿ ili Pique?
gervasius twinkleminkleson Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Spanski mediji pisu da je Barca zavrsila sve sa Hummelsom. Sa 4 godine zakasnjenja skapirali da im treba stoper [ako je uopste tacno da dolazi]
crtamOrasi Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Meni i dalje nije jasno koji je djavo tim Dortmundovim igracima sto beze cim im se ukaze prilika.
gervasius twinkleminkleson Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ovi drugi klubovi mogu da ih plate i do 10 puta vise?
Lancia Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 rekao bih da je hummels savrsen za barsu. isti tip igraca kao Pique. mnogo bolja varijanta je Tiago Silva, ili neki slican njemu.
Recommended Posts