Deco Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Da ga juri po atletskoj stazi? Ne, nego da ga skrši dovoljno jako da padne, a onda je na sudiji da odradi ostalo. Kako god da se završi, opasna kontra je prekinuta, mogu da se lepo postave pa da brane pozicioni napad koji sledi posle....
bergasa19 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ne dozvoljavaš nikakvu mogućnost da padne nekad neki gol iz kontranapada, a da nije mogao biti sprečen?
Deco Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Ne dozvoljavaš nikakvu mogućnost da padne nekad neki gol iz kontranapada, a da nije mogao biti sprečen? Daleko bilo da ne dozvoljavam, ali je ovaj konkretan kontranapad mogao i trebao da se spreči. Naravno da postoje trenuci kad je nemoguće odreagovati, ne znam samo kakve to veze ima sa konkretnom situacijom? Edited April 17, 2014 by Deco
kralj Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Ostaje da ga je mlitavo bodicekovao, trebalo je da ide na cist karton i kraj price. Mada mi se cini da ako cemo traziti krivca u jednom odredjenom igracu treba da gledamo u Pintovom pravcu. Poprilicno mediokritetska reakcija kod drugog i stvarno ocajna kod prvog gola. Imao je Real jos solidan broj sansi, al skoro da nista sem toga nije ni islo vise u gol. Pa nije baš mlitavo. Bejl je jedan od retkih koji posle takvog bodičeka ne bi stao i tražio faul (Barta bi fasovao žuti), a verovatno jedini koji bi onoliku prednost uspeo da dostigne šprintajući okolnu kilometražu. Što reče neko, najozbiljniju šansu da ga sabotira imao je kad bi morao da rizikuje penal. Ne znam otkud uopšte ova rasprava. Čovek je bljesnuo i rešio utakmicu. Ni ja ga ne volim, ali to je bio potez utakmice (uz Benzemino dodavanje za prvi gol). Edited April 17, 2014 by kralj
Weenie Pooh Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Naravno da postoje trenuci kad je nemoguće odreagovati, ne znam samo kakve to veze ima sa konkretnom situacijom? Ima svake veze jer je ovo jedan od njih. Bartrina reakcija bi bila dovoljna u 90% slučajeva, to što je Bale zver koja ne usporava ni kad je izbačena dva metra van terena, to nije Bartrina krivica. Ne znam otkud uopšte ova rasprava. Popularnost engleskog fudbala opet uzela maha, kostolomački pristup odbrani se smatra za jedini ispravan i efikasan -_- Kao da se ne dešava da igrač koji se zaleti da nekog skrši bude izbegnut najprostijim driblingom, i onda napadač ima otvoren put ka golu. Edited April 17, 2014 by Weenie Pooh
zoki Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Bartrina reakcija bi bila dovoljna u 90% slučajeva, to što je Bale zver koja ne usporava ni kad je izbačena dva metra van terena, to nije Bartrina krivica. Baš tako. Da se ostalih 19 igrača na terenu našlo na mestu Bejla drali bi se, mahali rukama i nogama ka sudiji...
John Coltrane Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Kako tuku D.Kostu, 2 dzukacka starta sa ledja jedan za drugim-na kraju epilog je D.Kosta zbog raspravke pozuteo.
zoki Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Ubijaju D. Costu, što po nogama što laktovima... edit: Kako tuku D.Kostu, 2 dzukacka starta sa ledja jedan za drugim-na kraju epilog je D.Kosta zbog raspravke pozuteo. E, tako se seče kontra :D Edited April 18, 2014 by zoki
John Coltrane Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Sjajno, Barsa sabija ovi sevaju kontre, steta sto nisu usle one skare iz prvog poluvremena. Muniaina tuku skoro ko D.Costu.
TheBigFlegma Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Ja ovog Viškovića ne mogu da slušam. Čovek je stravičan retard.
Recommended Posts