Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

U Sevilji napeto, penal za Sevilju plus crveni za Betis, i to nezasluženo.. Sudiji se ne piše dobro.. :D

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

e jbg, a svo vreme sam mislio da Argentina nista nece uraditi na SP.  znaci, ipak blizu trofeja.

Zavisi na koji trofej mislis?

Posted

Zubizareta nije sposoban već tri godine da kupi ikakvog štopera pa je Maskerano prerastao iz prinudnog rešenja u standardnog prvotimca....Šta više reći.

Barcelonina igra je uglavnom ustajala otkako je Guardiola otisao. U teoriji sve to treba izgledati bolje, a u praksi je svake godine kilavije.

Posted

Barcelonina igra je uglavnom ustajala otkako je Guardiola otisao. U teoriji sve to treba izgledati bolje, a u praksi je svake godine kilavije.

To samo dokazuje, koliko je Gvardiola dobar trener. Pedro, Buquets, Tello, Cuenca. Pique i jos da ne nabrajam, su igraci koje je on stvorio za nacin igre koji forsira. Ovo je sad samo bleda imitacija, i kad se igra dobro, igra se po inerciji njegove postavke, bez jasne ideje kako da se igra unapredi i jos gore, Barsa vise ne crpi fudbalere iz sopstvene skole, vec ih daje na pozajmicu.

Prvu stvar koju je nova uprava uradila, pored oduzimanja titule pocasnog predsednika Krojfu, je prodaja Cigrinskog, koji je bio personalna zelja Gvardiole i odatle je sve krenulo nizbrdo.

Posted

Cingrinski - kamen temeljac Barse. :lol:

Posted

Cingrinski - kamen temeljac Barse. :lol:

kao Tores u Celziju, jbg.

e Bosno moja.

Posted

... pored oduzimanja titule pocasnog predsednika Krojfu...

:huh:

a sto su ovo radili, nisam ispratio?

Posted (edited)

@lancia

Ajde idi navlaci ljude na ban, ne petljaj se u stvari koje ne razumijes.

Edited by MiddleClass
Posted

:huh:

a sto su ovo radili, nisam ispratio?

Roselova privatna osveta Laporti. Kao nije ispostovana procedura prilikom proglasenja za pocasnog predsednika, vec samovolja bivseg predsednika. Inace Krojf je takodje odlican prijatelj sa Gvardiolom, tako da je to on vise osetio nego Laporta.

@lancia

Ajde idi navlaci ljude na ban, ne petljaj se u stvari koje ne razumijes.

Pa ono jeste, ne znam tako dobro da prognoziram rezultate, igrace i igru, pogotovo ako ne gledam utakmice. Ne znam da ispaljujem parole, ne palim se na Murinja i ne drkam na Kristinu. Jebo te pubertet vise, valjda ce i to da prodje.

Posted

Da nije middlea i Lancie, ovaj topic bi bio jedina španska produkcija bez seksa i romantike...

Posted

Ajde ne smaraj Lancia no popij tableticu i sve ce biti lepse.

Sto se vise blizi nedelja to sam sigurniji da ce Siti biti pregazen.

Opasan prognozer! :Hail:

Posted

tableticu:). pubertetlija, pa jos gej. ako, valja se.

od tvojih pregazenih prognoza moze pdf da se otvori.

Posted

Homoseksualizam je u onom "lepse". Vidis da sam namjerno ubacio ekavicu.

Dijego Kosta startovao. Moze li nemocni Hetafe da zaustavi Cola?

Posted

Gosti u Utisku nedelje Middle i Lancia :D.

Atletiko na jednom od tezih gostovanja do kraja sezone.

Posted

Gosti u Utisku nedelje Middle i Lancia :D.

Ma, najbolje, pa da im Olja Bećković samo smeta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...