Jump to content

Featured Replies

• Author

pitanje je ko je vise briljirao, Middle ili Barsa?

Ma nek uzme Colo, samo bojim se da je i Real u igri. Navijace oni za Barsu u poslednjem kolu.

Neka navijaju materi, ako Atletico dobije sve do te utakmice, bice prvaci.

Barcin sef strucnog staba™ ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv).

Barcin sef strucnog staba™ ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv).

Naravno, ali se bojim da bi mogli da kiksnu pre toga (valjda nece sutra, ali na gostovanju u Valensiji bi moglo svasta da se desi). 

...

Edited by MiddleClass

Je li tata ili nije?

Bokte, videste li šta počini Benzema?

Nisam ubjedjen da je njegova krivica i za ovo ostalo. Tj. naravno, jeste u jednoj mjeri, ali cini mi se da je klub u prilicnom haosu, a koliko sam uspjeo da shvatim, bukvalno nista od njegovih transfer zelja nije ispunjeno..

Nisam ubjedjen da je njegova krivica i za ovo ostalo. Tj. naravno, jeste u jednoj mjeri, ali cini mi se da je klub u prilicnom haosu, a koliko sam uspjeo da shvatim, bukvalno nista od njegovih transfer zelja nije ispunjeno..

Zubizareta nije sposoban već tri godine da kupi ikakvog štopera pa je Maskerano prerastao iz prinudnog rešenja u standardnog prvotimca....Šta više reći.

Barsa se bas raspada u komade koje niko ne sastavi do kraja sezone. Epilog svega toga ce biti indisponirani Mesi u Brazilu i jos jedan fijasko Argentine.

Slazem se da Mesi nece nista pokazati u Brazilu, ne slazem se da to ima i 1% veze sa igrama i rezultatima Barse.

Mislim da je u veeelikom padu forme, onaj 1km vise od Pinta svedoci i o kurcobolji. Sve to prilicno utice na igru.

• Author

e jbg, a svo vreme sam mislio da Argentina nista nece uraditi na SP.  znaci, ipak blizu trofeja.

Koliko je bolji Ronaldo od Mesija pokazace i u Brazilu. On ce sam da gura mnogo slabiju selekciju (Portugaliju) dosta duze nego Mesi Argentinu. Jos Mesi ima sa kim da igra. Ovaj kukavac ima Meirelesa i Kvarezmu.

Edited by MiddleClass

• Author

znaci Portugal ispada u prvom krugu. hvala, Middle.

Guest
This topic is now closed to further replies.