Lancia Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 pitanje je ko je vise briljirao, Middle ili Barsa?
ArleKino Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ma nek uzme Colo, samo bojim se da je i Real u igri. Navijace oni za Barsu u poslednjem kolu. Neka navijaju materi, ako Atletico dobije sve do te utakmice, bice prvaci. Barcin sef strucnog staba ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv).
Nesh Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Neka navijaju materi, ako Atletico dobije sve do te utakmice, bice prvaci. Barcin sef strucnog staba ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv). Naravno, ali se bojim da bi mogli da kiksnu pre toga (valjda nece sutra, ali na gostovanju u Valensiji bi moglo svasta da se desi).
MiddleClass Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) ... Edited April 12, 2014 by MiddleClass
MiddleClass Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Barcin sef strucnog staba ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv). Je li tata ili nije?
gervasius twinkleminkleson Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Neka navijaju materi, ako Atletico dobije sve do te utakmice, bice prvaci. Barcin sef strucnog staba ce ostati upamcen po prvom ispadanju iz CL prije polufinala od 2007, po 3.mjestu u Primeri sve sa Messijem i Neymarom u timu te po zabrani transfera za narednu sezonu (mada za ovo zadnje i nije kriv). Nisam ubjedjen da je njegova krivica i za ovo ostalo. Tj. naravno, jeste u jednoj mjeri, ali cini mi se da je klub u prilicnom haosu, a koliko sam uspjeo da shvatim, bukvalno nista od njegovih transfer zelja nije ispunjeno..
Deco Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nisam ubjedjen da je njegova krivica i za ovo ostalo. Tj. naravno, jeste u jednoj mjeri, ali cini mi se da je klub u prilicnom haosu, a koliko sam uspjeo da shvatim, bukvalno nista od njegovih transfer zelja nije ispunjeno.. Zubizareta nije sposoban već tri godine da kupi ikakvog štopera pa je Maskerano prerastao iz prinudnog rešenja u standardnog prvotimca....Šta više reći.
John Coltrane Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Barsa se bas raspada u komade koje niko ne sastavi do kraja sezone. Epilog svega toga ce biti indisponirani Mesi u Brazilu i jos jedan fijasko Argentine.
MiddleClass Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Slazem se da Mesi nece nista pokazati u Brazilu, ne slazem se da to ima i 1% veze sa igrama i rezultatima Barse.
John Coltrane Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Mislim da je u veeelikom padu forme, onaj 1km vise od Pinta svedoci i o kurcobolji. Sve to prilicno utice na igru.
Lancia Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 e jbg, a svo vreme sam mislio da Argentina nista nece uraditi na SP. znaci, ipak blizu trofeja.
MiddleClass Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Koliko je bolji Ronaldo od Mesija pokazace i u Brazilu. On ce sam da gura mnogo slabiju selekciju (Portugaliju) dosta duze nego Mesi Argentinu. Jos Mesi ima sa kim da igra. Ovaj kukavac ima Meirelesa i Kvarezmu. Edited April 13, 2014 by MiddleClass
Lancia Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 znaci Portugal ispada u prvom krugu. hvala, Middle.
Recommended Posts