aram Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 ja nekako mislim da bi diego kosta, sa onom pitomom facom, bio za deset dana proglasen za neprijatelja no.1 engleskog dzentlmenskog fuzbala te bio deportovan van ujedinjenog kraljevstva :D tako da, neka njega tu gde jeste :)
Lancia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 (edited) Nije valjda lud da ide u mrtvi Arsenal, tandem sa Suarezom bi bio bomba (ako vec mora da ide:() Edited March 30, 2014 by Lancia
ArleKino Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Nije valjda lud da ide u mrtvi Arsenal, tandem sa Suarezom bi bio bomba. Bomba koja bi eksplodirala u ruci menadžera jer bi Sturridgeov osigurač iskočio. @aram: ako engleski fudbal nije deportovao Mourinha, neće ni Costu. :)
Weenie Pooh Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Chelsea se već odavno pominje kao najverovatnija destinacija. Kod 1 džentlmena i sportiste kao što je Specijalni, sigurno bi se i Diego Costa upristojio.
Lancia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Chelsea se već odavno pominje kao najverovatnija destinacija. Kod 1 džentlmena i sportiste kao što je Specijalni, sigurno bi se i Diego Costa upristojio. Ne bi on imao dovoljnu minutazu tamo od Toresa :middle:
ArleKino Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Chelsea se već odavno pominje kao najverovatnija destinacija. Kod 1 džentlmena i sportiste kao što je Specijalni, sigurno bi se i Diego Costa upristojio. Nažalost. :( Realno, Mourinho i Diego Costa idu jedan uz drugog po karakteru no nekako mi teško da mrzim nekog ko je Pepeu i Ramosu dao da okušaju vlastiti lijek, a ne preziva se Busquets.
Lancia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Nažalost. :( Realno, Mourinho i Diego Costa idu jedan uz drugog po karakteru no nekako mi teško da mrzim nekog ko je Pepeu i Ramosu dao da okušaju vlastiti lijek, a ne preziva se Busquets. Diego Costa nije podlac.
Pantelija jr Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 svakako ostavlja utisak ulicara, pojacan njegovom verziranoscu u metode tako drage vec pominjanim pepeima, busketsima, ramosima, dani alvesima i inim slinama i/ili mesarima... no, bilo kako bilo, slazem se sa arleovim vidjenjem da je uvijek pozitivno kad se nadje neko da ove govnare nahrani njihovim govnima. forza Atletico (M) !!! (kako se kaze "forza" na spanskom, bemliga?)
Lancia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 svakako ostavlja utisak ulicara, pojacan njegovom verziranoscu u metode tako drage vec pominjanim pepeima, busketsima, ramosima, dani alvesima i inim slinama i/ili mesarima... no, bilo kako bilo, slazem se sa arleovim vidjenjem da je uvijek pozitivno kad se nadje neko da ove govnare nahrani njihovim govnima. forza Atletico (M) !!! (kako se kaze "forza" na spanskom, bemliga?) Costa je jednostavno guerrero i sve ostaje na terenu, posle utakmice izlazi zagrljen sa onima koje je tukao;) forza --> aupa.
Lancia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 hala as in hala real? to je vise usklik podrske. btw, retko kazu ovde hala real, skoro uvek hala madrid.
Recommended Posts