Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jes, umjesto da je fino titulu izgubio još u oktobru, kao neki, on krajem marta i dalje u igri. Retard.

:) :)

Posted

:) :)

On to prica za Mojesa. A jes u oktobru se Junajted oprostio od titule, a Specijalni jos u igri. :)

Posted

Nego, nije li posljednja sezona prije škotizacije™ Primere bila ona u kojoj su Barca, Real i Sevilla vodili borbu za naslov do zadnjeg kola, a škrbavi Real uzeo naslov zahvaljujući Espanyolu? Što me dovodi do sljedećeg pitanja (ovo je za onu rubriku Knowledge u Guardianu): kad je zadnji put u nekoj od najjačih liga direktan okršaj za naslov bio u zadnjem kolu?

Atleticu se otvara šansa za naslov. Simeone bi ušao u 1 elitni klub osvajača Primere kao igrač i trener u istom klubu. Nakon toga može povesti Diega Costu za ručicu i doći na Emirate.

Posted
Nakon toga može povesti Diega Costu za ručicu i doći na Emirate.

Nikad cuo da neko Meacu zove Emiratima. To mozda Tohirov novi stadion.

Posted

Nikad cuo da neko Meacu zove Emiratima. To mozda Tohirov novi stadion.

Dva Diega će doći u Inter dan nakon što Meazzu preimenuju u "Ricky Alvarez Arena". :fantom:

Posted

Neka dodje samo Simeone. A onaj sto slinama gadje Ramosa moze i u Ars.

Posted

Neka dodje samo Simeone. A onaj sto gadje slinavog Ramosa moze i u Ars.

Ovako je tačnije.

Može, nemam ništa protiv.

Posted

Ovako je tačnije.

Može, nemam ništa protiv.

Eto dogovorismo se pola-pola ko Sloba i Franjo... i sve bi bilo ok da te nije Alija... <_<

Posted

Eto dogovorismo se pola-pola

Milo mi je zbog toga.

Posted

Upoznah slucajno Godina iz Atletika prosle nedelje, jbt, momak je simpaticni mrsavko a na terenu prava furija.

btw, Simeone rece, ako ne laze, da hoce da bude Atletikov Ferguson.

Posted

Realov skor je u "jakim" utakmicama ove sezone katastrofalan. Protiv Barse i Atletika u ligi jedan nerešen i tri poraza. Prvi put praktično od kraja oktobra i poraza od Barselone da im momentum ne ide u prilog i odmah poraz od Sevilje koji ih stavlja u vrlo nezgodnu poziciju. Bilo bi lepo da nekako Atletiko uspe da održi formu do kraja sezone, ako u narednih par nedelja izguraju Bilbao na strani i Viljareal kući završiće veliki posao... 

Posted

Bravo za Sevilju, bravo za Atletiko :)

@ Orasi

Ne potcenjujem ja Atletiko, cak naprotiv za njih navijam i mislim da su vise nego ravnopravni, ali ako uzmemo u obzir i sve pobede do kraja opet ostaje tekma u zadnjem kolu na Kamp Nou.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...