Lancia Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Jes, umjesto da je fino titulu izgubio još u oktobru, kao neki, on krajem marta i dalje u igri. Retard. :) :)
MiddleClass Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 :) :) On to prica za Mojesa. A jes u oktobru se Junajted oprostio od titule, a Specijalni jos u igri. :)
ArleKino Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nego, nije li posljednja sezona prije škotizacije Primere bila ona u kojoj su Barca, Real i Sevilla vodili borbu za naslov do zadnjeg kola, a škrbavi Real uzeo naslov zahvaljujući Espanyolu? Što me dovodi do sljedećeg pitanja (ovo je za onu rubriku Knowledge u Guardianu): kad je zadnji put u nekoj od najjačih liga direktan okršaj za naslov bio u zadnjem kolu? Atleticu se otvara šansa za naslov. Simeone bi ušao u 1 elitni klub osvajača Primere kao igrač i trener u istom klubu. Nakon toga može povesti Diega Costu za ručicu i doći na Emirate.
MiddleClass Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nakon toga može povesti Diega Costu za ručicu i doći na Emirate. Nikad cuo da neko Meacu zove Emiratima. To mozda Tohirov novi stadion.
ArleKino Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nikad cuo da neko Meacu zove Emiratima. To mozda Tohirov novi stadion. Dva Diega će doći u Inter dan nakon što Meazzu preimenuju u "Ricky Alvarez Arena".
MiddleClass Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Neka dodje samo Simeone. A onaj sto slinama gadje Ramosa moze i u Ars.
ArleKino Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Neka dodje samo Simeone. A onaj sto gadje slinavog Ramosa moze i u Ars. Ovako je tačnije. Može, nemam ništa protiv.
MiddleClass Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ovako je tačnije. Može, nemam ništa protiv. Eto dogovorismo se pola-pola ko Sloba i Franjo... i sve bi bilo ok da te nije Alija... <_<
ArleKino Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Eto dogovorismo se pola-pola Milo mi je zbog toga.
Lancia Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Upoznah slucajno Godina iz Atletika prosle nedelje, jbt, momak je simpaticni mrsavko a na terenu prava furija. btw, Simeone rece, ako ne laze, da hoce da bude Atletikov Ferguson.
crtamOrasi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 http://youtu.be/d0tm0HfBqps?t=1h27m3s Fala za ovo
Deco Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Realov skor je u "jakim" utakmicama ove sezone katastrofalan. Protiv Barse i Atletika u ligi jedan nerešen i tri poraza. Prvi put praktično od kraja oktobra i poraza od Barselone da im momentum ne ide u prilog i odmah poraz od Sevilje koji ih stavlja u vrlo nezgodnu poziciju. Bilo bi lepo da nekako Atletiko uspe da održi formu do kraja sezone, ako u narednih par nedelja izguraju Bilbao na strani i Viljareal kući završiće veliki posao...
John Coltrane Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Bravo za Sevilju, bravo za Atletiko :) @ Orasi Ne potcenjujem ja Atletiko, cak naprotiv za njih navijam i mislim da su vise nego ravnopravni, ali ako uzmemo u obzir i sve pobede do kraja opet ostaje tekma u zadnjem kolu na Kamp Nou.
Recommended Posts