August 10, 201212 yr ne znam da li bilo, ali bolje duplo nego ne uopste: amnesty international se zalaze za pussy riot. pozivaju ljude da potpisu peticiju. Edited August 10, 201212 yr by betty
August 11, 201212 yr Ovo je zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin prokomentarisao ovako:"Svaka bivša k(urva) želi da daje lekcije o moralu kada ostari. Posebno tokom turneja u inostranstvu."I naravno, komentari.
August 11, 201212 yr "Svaka bivša k(urva) želi da daje lekcije o moralu kada ostari. Posebno tokom turneja u inostranstvu."Rogozin kaže, a šta ako "b" u stvari stoji za "boginja"?
August 11, 201212 yr @kimPa da, od pijanog gibaničara i njegovih fašista do zamenika premijera, Jedinstvena Rusija! Edited August 11, 201212 yr by Jolly Roger
August 13, 201212 yr Yekaterina Samutsevich: Closing Statement at the Pussy Riot TrialOdlično, baš sam ovo neuspešno tražio, hvala ti.
August 14, 201212 yr Stiven Sigal pravio društvo Putinu na takmičenju iz borilačkih veštinapa se vi zajebavajte - doći će vam stiven na gajbu. :D
August 14, 201212 yr Ovo je zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin prokomentarisao ovako:"Svaka bivša k(urva) želi da daje lekcije o moralu kada ostari. Posebno tokom turneja u inostranstvu."I naravno, komentari.Ju, što će alexlambros da mu uradi.
August 14, 201212 yr Srpski narodni pokret Naši završio je projekat onlajn igrice pod nazivom "SHOOT THE PUSSY RIOT – SMERTЬ VRAGAM!". Kako navode iz pokreta reč je o igrici koja će biti distribuirana u Srbiji i Rusiji, a njen cilj je da pruži podršku ruskom narodu u "odbrani od najrazličitijih pošasti i smicalica koje pokušavaju da sprovode obaveštajne službe poput MI6 i CIA, kako bi razrušili rusko društvo i državnost".Bizarniju vest nisam odavno pročitao. Edited August 14, 201212 yr by Jolly Roger
August 14, 201212 yr "igrica" :rolf:http://nasisrbija.org/2012/08/14/shoot-the-pussy-riot-smert%D1%8C-vragam/...i za suze i za smeh...
August 14, 201212 yr pošto dveri vele da su svi srpski ekstremisti na platnom spisku kraljice babe, da li to znači i da autora igrice ne treba ubiti nego poslati u ludnicu da se prevaspita i izleči?
August 14, 201212 yr zašto ubiti? treba ga osuditi na tri meseca danonoćnog igranja sopstvene igrice.http://www.youtube.com/watch?v=wZZ7oFKsKzY