Yoyogi Posted February 16 Posted February 16 Nikakvo cudo da si ti Vucicev podanik. Sretno ti tvoje ropstvo.
Radoye Posted February 16 Posted February 16 1 minute ago, Yoyogi said: Nikakvo cudo da si ti Vucicev podanik. Sretno ti tvoje ropstvo. Jedi govna.
Yoyogi Posted February 16 Posted February 16 A sve je pocelo od ovoga. Googlatori, Megatrend diplomci. Ovaj Thai Airways Airbus A330, sleteo sa piste u Bangkoku, sa leta iz Guangzhou (Gangdzo), Kina, 8 septembar 2013. Niko od 288 putnika i clanova posade nesto povredjen. Preneli su ga u Khorat (Nakhon Ratchasima), kao da su ga doneli sa Surcina u Vranje. Citava mala industrija oko njega, kafici, izlozen aparat, 95% stanovnistva Khorata nije nikada ni videlo avion a kamoli putovalo. Koliko konjskih snaga ima avionski motor? Formula 1 ima 800 ks. Ovaj aparat je imao CF6 General Electric motore, svaki po 32,000 konjskih snaga. Zadesilo se i ovo konjche, bas meni za sliku.
namenski Posted February 16 Posted February 16 19 minutes ago, Radoye said: Smaracu idi premeravaj tatamije. 12 minutes ago, Radoye said: Jedi govna. +1 Eto, jebiga Јојоги je po obicaju uleteo dupetom, najgore je sto samo pokazivanje izlozenog motora ima smisla: ljudima je lakse da shvate konjazu, bliza im je, nego ostale mere i to je OK za sve. Osim za Jojogija... O snagamatm motora, potiscima i svemu ostalom, necemo dalje, nikada ne mesam posao i forum zadovoljstvo...
jms_uk Posted February 16 Posted February 16 40 minutes ago, mlatko said: Jesu našli deo? Nadleće Dunav na uzlaznoj putanji, barem ovaj ATR danas Nije uporedivo, posto ATR nece biti ovoliko visoko tako brzo: Quote about 3min 30s after departure, at an altitude of 9,460ft 1
jms_uk Posted Sunday at 17:36 Posted Sunday at 17:36 1 hour ago, mlatko said: Koliko je verovatno da je prikriveno nalazište panela 2x1m pronađeno u nečijem dvorištu? Izgleda da su polja u pitanju (naravno ne zna se kojom putanjom je taj deo padao/leteo prema zemlji). 1
Yoyogi Posted Monday at 12:41 Posted Monday at 12:41 Sydney, Kingsford Smith airport. Oktobar 2023. Boeing 737, u retro livreji, kao Boeing 707 iz 1972.
Yoyogi Posted Tuesday at 03:53 Posted Tuesday at 03:53 Na nekih 15km od mene je Komaki airport , mesovito vojni i civilni (FujiDream je putnicki domaci saobracaj, imaju 16 Embraera, svi razlicite boje). Gde sedim u kuci, stalno vidjam ovaj Boeing KC-767, tanker, mozda 10-ak puta dnevno. Slika je moja. Letovi su trenazni, mislim. Ima ih 8 takvih aviona u svetu, Japan ima 4 (Italija i Bolivija su ostala 4 aparata). Juce je bio i Boeing 767 AWACS. Ucestaliji su naleti sada. Nije mi drago da vidim tu pojacanu vojnu aktivnost.
Recommended Posts