Jump to content
IGNORED

Avijacija bez granica...

dare...

Recommended Posts

Posted

Nikakvo cudo da si ti Vucicev podanik. Sretno ti tvoje ropstvo.

Posted
1 minute ago, Yoyogi said:

Nikakvo cudo da si ti Vucicev podanik. Sretno ti tvoje ropstvo.

Jedi govna.

Posted

A sve je pocelo od ovoga. Googlatori, Megatrend diplomci.

Ovaj Thai Airways Airbus A330, sleteo sa piste u Bangkoku, sa leta iz Guangzhou (Gangdzo), Kina, 8 septembar 2013. Niko od 288 putnika i clanova posade nesto povredjen.
Preneli su ga u Khorat (Nakhon Ratchasima), kao da su ga doneli sa Surcina u Vranje. Citava mala industrija oko njega, kafici, izlozen aparat, 95% stanovnistva Khorata nije nikada ni videlo avion a kamoli putovalo.

Koliko konjskih snaga ima avionski motor? Formula 1 ima 800 ks. Ovaj aparat je imao CF6 General Electric motore, svaki po 32,000 konjskih snaga. Zadesilo se i ovo konjche, bas meni za sliku.

DSCN1612.jpg

Posted
19 minutes ago, Radoye said:

Smaracu idi premeravaj tatamije.

12 minutes ago, Radoye said:

Jedi govna.

+1

:D 

Eto, jebiga Јојоги je po obicaju uleteo dupetom, najgore je sto samo pokazivanje izlozenog motora ima smisla: ljudima je lakse da shvate konjazu, bliza im je, nego ostale mere i to je OK za sve.

Osim za Jojogija... :D 

O snagamatm motora, potiscima i svemu ostalom, necemo dalje, nikada ne mesam posao i forum zadovoljstvo... :) 

Posted
40 minutes ago, mlatko said:

Jesu našli deo? Nadleće Dunav na uzlaznoj putanji, barem ovaj ATR danas

Nije uporedivo, posto ATR nece biti ovoliko visoko tako brzo:

about 3min 30s after departure, at an altitude of 9,460ft

• +1 1
Posted
1 hour ago, mlatko said:

Koliko je verovatno da je prikriveno nalazište panela 2x1m pronađeno u nečijem dvorištu?

Izgleda da su polja u pitanju (naravno ne zna se kojom putanjom je taj deo padao/leteo prema zemlji).

Screenshot2025-02-16at17_34_39.thumb.png.9e0efe8339982c49786c13e145cd6b94.png

Screenshot2025-02-16at17_34_57.thumb.png.a66192a24c50fa2fb3d49180e928681e.png

• +1 1
Posted

Sydney, Kingsford Smith airport. Oktobar 2023. Boeing 737, u retro livreji, kao Boeing 707 iz 1972.

2023retro73701.jpg

Posted

Na nekih 15km od mene je Komaki airport , mesovito vojni i civilni (FujiDream je putnicki domaci saobracaj, imaju 16 Embraera, svi razlicite boje).

Gde sedim u kuci, stalno vidjam ovaj Boeing KC-767, tanker, mozda 10-ak puta dnevno.  Slika je moja. Letovi su trenazni, mislim. Ima ih 8 takvih aviona u svetu, Japan ima 4 (Italija i Bolivija su ostala 4 aparata).

Juce je bio i Boeing 767 AWACS. Ucestaliji su naleti sada.

Nije mi drago da vidim tu pojacanu vojnu aktivnost.

2023awacs01.jpg

2023awacs03.jpg

Posted

Made in Europe