kgmr Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 ništa ne razumem, a slično mi je rekao "profesor informatike" u srednjoj, i do danas mi nije jasno šta je hteo da mi poruči. na prvom času, prvo me pitao odakle mi je majka, da li sam srpkinja ili hrvatica, i onda "kuvaćeš ti ručak" dakle?
ToniAdams Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 pa valjda u smislu da si pgla za informatiku, pa kao kuvaces rucak.
kgmr Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 ali to je prvi čas, prvi razred, kako je mogao da uoči (ispravno) tako nešto?
ToniAdams Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 lasno1. zensko si, tu nema dvojbe2. ne smem da ti kazem, ispascu nacionalista
betty Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 ijao, on je nama doveo (novu) informaticarku na prvi cas, rekao: ovo je nastavnica informatike, ona zna sta radi, i izasao napolje.
pacey defender Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Whether we like it or not, us females in the industry are role models and as such we have to be extremely careful what messages we send to other women. The message you keep sending is that its somehow cool to be prostituted … its so not cool Miley … its dangerous. Women are to be valued for so much more than their sexuality. We aren't merely objects of desire. I would be encouraging you to send healthier messages to your peers … that they and you are worth more than what is currently going on in your career. Kindly fire any motherfucker who hasn't expressed alarm, because they don't care about you.As posted on www.sineadoconnor.com http://www.theguardian.com/music/2013/oct/03/sinead-o-connor-open-letter-miley-cyrus Edited October 3, 2013 by pacey defender
kgmr Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 pejsi, nisam čitala čitav tekst, ali podsetilo me je na bijonsej i njene poruke na koncertu, koje su uglavnom 'budite seksi mačkice, tu leži vaša moć'
Shan Jan Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Izvinte al meni je ovaj video potpuni idiotluk.
kgmr Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 video je poziv na diskusiju, aman. dajte lepo obrazloženja
Recommended Posts