gagorder Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 ah! a ti si gay!? kissi darling!Imam dva fakulteta, govorim dva strana jezika i nosim suknje. i obožavam kad se muškarci okreću za mnom i volim kad na poslovnom sastanku moju pamet prati i MOJ IZGLED. volim kuhati, volim kad muškarac kuha, volim kad se pomiješamo u kuhinji...i tak...kučka sam na poslu, mlatim muškarce toljagama jer sam urednica...better now? :)uzmi snikers.
gagorder Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 samo da dodam da se ispostavilo da je moj prvi normalni pride week ever - baby friendly ^_^
sailorman Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) uzmi snikers. Edited August 3, 2013 by sailorman
gagorder Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 tako da kapiram da si koncept.nije ziza koncept.
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Meni je inače fascinantna ova potreba da se podastre svoj, ne samo profesionalni, nego i lični CV. Ja radim ovo-ono, a kod kuće volim ovo-ono, u kuhinji pak ovo- ono. Šta to koga boli gnjurac. Do what thou wilt, to je samo tvoja stvar. Jeste lično političko, ali samo u meri u kojoj je privatna sfera još uvek sfera prinude, i u kojoj imaš potrebe da to problematizuješ. Ako si sama izabrala da budeš šta god hoćeš da budeš, domaćica, urednica, kuvarica, a tvrdiš da jesi - budi, ko ti brani. Zapravo, koga briga.apsolutno si u pravu. moj CV je nebitan. (a tko zna, možda je i lažan). međutim, bitno je nešto drugo; ja nisam ništa posebno. dapače, razmišljam i radim kao i većina (VEĆINA) žena u zapadnoj demokraciji usprkos tome što me tjeraju da nosim pimpek.zamisli strahote.i trik pitanje za tebe&slične - što misliš zašto plastična kirurgija nikad, apsolutno nikad neće propasti? (zapravo je retoričko, ali hajde... zabavljajte se malo).//:)
Bujodrag Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Zato što je plastika neuništiva.Ljudi prave priručne pimpeke od nje.
Indy Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Pa, polako, ovo je neka gender tema... ako neka zemska hoce da ustvrdi kako se sve moze ako se hoce, nije skroz off topic da naglasi da je istovremeno majka sestoro dece, rudar, investitor i priznati likovni umetnik.Kako bilo, Zoe, dobrodosla nazad.
Zoe Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Pa, polako, ovo je neka gender tema... ako neka zemska hoce da ustvrdi kako se sve moze ako se hoce, nije skroz off topic da naglasi da je istovremeno majka sestoro dece, rudar, investitor i priznati likovni umetnik.Kako bilo, Zoe, dobrodosla nazad.hvala Indy :-)p.s. ne bih rudarila, to je muški posao.
Turnbull Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) :s_w:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jmZ9aBLZeBE Edited August 9, 2013 by Syme
Amos Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Ko je ovaj degenerik? :DMomak kome su iznajmili stan i dali posao cuvara, ali samo formalno. Odbrana Slobodana Milosevica i njegovog sistema jedan na jedan. Sta je ovo? Kako da se uclanim! Edited August 9, 2013 by Mos
Turnbull Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-licnosti/89061-Ekoloki-heterosekualci-vole-slikaju.html
boshoku Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) ali "želim da vam čestitam, err, dalji uspešan rad" + on i prijatelj su "pekli roštilj"!!kraljhttp://www.youtube.com/watch?v=LVoMCuemhxc Edited August 9, 2013 by boshoku
Recommended Posts