sailorman Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 nisam (naravno) čitala prethodnih xxx stranica, pa isprika ako će ovaj post prekinuti tok...da, za rodnu ravnopravnost gdje m/ž imaju jednaka prava uređena zakonima koji funkcioniraju u praksi.ne, za istost spolova, jer m/ž nisu isti, pa samim tim ne dijele u svemu iste interese. najveći idiotizam koji propagiraju određene skupine je - da su m/ž "isti" u svemu, osim u pišku i piši.upravo je nevjerojatno da postoje i fakulteti koji "poučavaju" i podržavaju tu priču.i još, za položaj i percepciju žena kako u društvu, tako i u kući, su u 90% slučajeva krive - žene (majke).Nećeš se valjda zaustaviti na ovome?
Sestre Bronte Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Louie: Jesus, Vinny. You just iced a woman, you know that?Vinny: You know what you are, Louie? You're a fuckin' male chauvinist pig.Louie: What do you mean, I'm a male chauvinist pig? You just shot a broad.Vinny: A cop. I just shot a cop. They wanna be equal? I made her equal.
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nećeš se valjda zaustaviti na ovome? ja se zaustavljam onda kad mi se hoće. :)osim toga, na "Društvu" je uglavnom dosadno, a i vaše rasprave su manje - više sterilne. + - možemo mi sad o mojim izjavama i naučno/znanstveno ako hoćeš, ali uvijek računam da ovaj forum prate ljudi koji su shvatili poantu mog posta. Dakle, infatilna i glupasta kreveljenja me doista ne zanimaju (zbog toga me i nema na ovom forumu koji je obećavao nešto drugo...), ali neću spriječiti ako nema alternative i ako vas to baš jako veseli :)
sailorman Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 a i vaše rasprave su manje - više sterilne.E, ova je baš dirty! Mogla bi je pročitati, pošto kažeš da nisi.I da, naravno da bih volela naučno/znanstveno obrazloženje tvojih izjava, na to sam i mislila u prethodnom postu!
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) E, ova je baš dirty! Mogla bi je pročitati, pošto kažeš da nisi.I da, naravno da bih volela naučno/znanstveno obrazloženje tvojih izjava, na to sam i mislila u prethodnom postu!ah! a ti si gay!? kissi darling!Imam dva fakulteta, govorim dva strana jezika i nosim suknje. i obožavam kad se muškarci okreću za mnom i volim kad na poslovnom sastanku moju pamet prati i MOJ IZGLED. volim kuhati, volim kad muškarac kuha, volim kad se pomiješamo u kuhinji...i tak...kučka sam na poslu, mlatim muškarce toljagama jer sam urednica...better now? :) Edited August 3, 2013 by Zoe
sailorman Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ah! a ti si gay!? kissi darling!Imam dva fakulteta, govorim dva strana jezika i nosim suknje. i obožavam kad se muškarci okreću za mnom i volim kad na poslovnom sastanku moju pamet prati i MOJ IZGLED. volim kuhati, volim kad muškarac kuha, volim kad se pomiješamo u kuhinji...i tak...kučka sam na poslu, mlatim muškarce toljagama jer sam urednica...better now? :)Preslatko! :0.6:Elem, sad sam proverila, ti si osoba koja je pokrenula temu Ja mrzim feministice, tako da kapiram da si koncept.A baš sam se radovala naučnim argumentima. :(
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Preslatko! :0.6:Elem, sad sam proverila, ti si osoba koja je pokrenula temu Ja mrzim feministice, tako da kapiram da si koncept.A baš sam se radovala naučnim argumentima. :(ovaj, nisam ja pokrenula ništa.i ja ne mrzim NIKOGA.ajde ciao:)
Bujodrag Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ...., tako da kapiram da si koncept.Uh, ovo je jako, samo po sebi.Ristepak
Turnbull Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) ah! a ti si gay!? kissi darling!Imam dva fakulteta, govorim dva strana jezika i nosim suknje. i obožavam kad se muškarci okreću za mnom i volim kad na poslovnom sastanku moju pamet prati i MOJ IZGLED. volim kuhati, volim kad muškarac kuha, volim kad se pomiješamo u kuhinji...i tak...kučka sam na poslu, mlatim muškarce toljagama jer sam urednica...better now? :)Relax. Have a gender roll. Edited August 3, 2013 by Syme
belch Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 zoe, šta misliš o gajenju malja ispod pazuha kod žena? i kod muškaraca?ja mislim da je to ključno pitanje.
Аврам Гојић Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ah! a ti si gay!? kissi darling!Imam dva fakulteta, govorim dva strana jezika i nosim suknje. i obožavam kad se muškarci okreću za mnom i volim kad na poslovnom sastanku moju pamet prati i MOJ IZGLED. volim kuhati, volim kad muškarac kuha, volim kad se pomiješamo u kuhinji...i tak...kučka sam na poslu, mlatim muškarce toljagama jer sam urednica...better now? :)
Turnbull Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Meni je inače fascinantna ova potreba da se podastre svoj, ne samo profesionalni, nego i lični CV. Ja radim ovo-ono, a kod kuće volim ovo-ono, u kuhinji pak ovo- ono. Šta to koga boli gnjurac. Do what thou wilt, to je samo tvoja stvar. Jeste lično političko, ali samo u meri u kojoj je privatna sfera još uvek sfera prinude, i u kojoj imaš potrebe da to problematizuješ. Ako si sama izabrala da budeš šta god hoćeš da budeš, domaćica, urednica, kuvarica, a tvrdiš da jesi - budi, ko ti brani. Zapravo, koga briga.
Recommended Posts