gagorder Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 (edited) Nemam diplomu, samo položen predmet u MBA programu.Znao sam da ne misliš na mene, međutim meni se zaista estetski (a ni marketinški) ne čini uspešnim dotični spot. To što vam je omogućilo da čitate salvu mrziteljskih komentara i ruminirate nad time u kakvoj ste nesreći, neće biti od pomoći nikome (kao što nije bio ni Peščanik sve ove godine).Over & fuckin' outpazi, u tri posta si: 1. zakljucio da se nesto sto sam rekla odnosi na tebe; 2. priznao da si znao da se ne odnosi; 3. pozvao se na formalno obrazovanje da bi potkrepio ono sto ti "se cini"; 3. ucitao da sam rekla da pakovanje "nije bitno" - mada sam ja rekla da se o njemu moze diskutovati; 4. svrstao me u neke valjda slinave i njanjave narikace nad vlastitom sudbinom; 5. dodao nesto o pescaniku sto zaista ne razumem - kakve sad veze ima pescanik sa bilo cime?!i onda si fuckin' out.nisi bio ni in, ja da ti kazem.zdravo. Edited March 20, 2013 by gagorder
gagorder Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Nole bi mogo da ima itekako uticaja. Kolko vidim on je uzor ogormnom broju dece.pa bili su vec neki minor selebritiji, zivanin muz ako me secanje ne vara.a nole "stavices kupus" i "kupices vise" bi sigurno zaustavio nasilje u srbiji, samo da hoce.ne radi se o efektima konkretnog spota, radi se o kreiranju klime, price, stvaranju povoda ...efekti bilo koje konkretne akcije u ovakvim stvarima su nemerljivo mali.isterivanje principa i "dokazivanje" da konkretan spot ne radi su, kako da kazem, kratkovidi?
morgana Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 sasvim je dobar onaj klip, ne vidim sta smeta. potresan je, poenta mu je jasna. jedino sto je predug, treba da bude upola kraci.
Milogled Bluff Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Meni je spot dobar, a ne verujem da moze da bude kraci sa ovom idejom, jer i ovako su 3 slike po sekundi.
morgana Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ne bi bilo gubitka na poruci ni da nismo vidjeli bas cjelogodisnje slikanjeal ajde, da ne cjepidlacim
betty Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 fenomenalan ted talk na temu fizickog zlostavljanja:http://www.youtube.com/watch?v=lNJjEZoRKqM
DarkAttraktor Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 domestic violence za top 1% i ivy league karijeristkinje, super. neka cveta hiljadu cvetova. kontam da zene koje zive u sredinama u kojima se nasilje prema zenama endemski zapatilo treba da urade sve suprotno od onoga sto im Leslie preporucuje. njima imenovanje toga nasiljem i prica o tome unaokolo na sva zvona nece imati therapeutical value.
gagorder Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 treba da urade sve suprotno od onoga sto im Leslie preporucuje. njima imenovanje toga nasiljem i prica o tome unaokolo na sva zvona nece imati therapeutical value.kako to mislis - treba da cute? pa to vec rade i vidi kako im je.
3opge Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 domestic violence za top 1% i ivy league karijeristkinje, super. neka cveta hiljadu cvetova. kontam da zene koje zive u sredinama u kojima se nasilje prema zenama endemski zapatilo treba da urade sve suprotno od onoga sto im Leslie preporucuje. njima imenovanje toga nasiljem i prica o tome unaokolo na sva zvona nece imati therapeutical value.прича је потпуно универзална, вероватно ниси ни погледао цео клип.
MayDay Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ja upravo odgledala ceo klip i ne vidim u čemu je problem. Interesantno mi je ovo što je navela kao indikator, kao pattern, to da zlostavljači imaju potrebu da te izoluju. Ne obavezno fizički, ali dovoljno je i od tvog društva i tvojih navika. Mislim da se meni to desilo par puta i da sam se prepustila, ali thankgod što se sve brzo završilo pre nego što smo došli do jače psihičke torture.
betty Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) Ja upravo odgledala ceo klip i ne vidim u čemu je problem.Interesantno mi je ovo što je navela kao indikator, kao pattern, to da zlostavljači imaju potrebu da te izoluju. Ne obavezno fizički, ali dovoljno je i od tvog društva i tvojih navika. Mislim da se meni to desilo par puta i da sam se prepustila, ali thankgod što se sve brzo završilo pre nego što smo došli do jače psihičke torture.i ja sam odgledala istu pricu vise puta (sa emocionalnim zlostavljanjem), i to sa prijateljima oba pola. u nekim slucajevima je zbilja dolazilo i do selidbi, taman toliko da se ne ide do grada tek onako. sa fizickim zlostavljanjem je u danasnje vreme jasnije gde je granica (granica je kad te neko povredi), ali sa emocionalnim je tesko reci do koje mere je neko prosto naporan ili nesiguran, a kad pocinje da zahteva od tebe da menjas ponasanje dovoljno da te ugrozava. doduse, sad se setih i jednog tipa koji je uspevao da se seta i po granici fizickog nasilja, npr. tokom rasprave bi joj stisnuo ruku toliko da joj se kasnije pojavi modrica.svi likovi su urbani mladi ludi i tako to. Edited March 20, 2013 by betty
gagorder Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Interesantno mi je ovo što je navela kao indikator, kao pattern, to da zlostavljači imaju potrebu da te izoluju. Ne obavezno fizički, ali dovoljno je i od tvog društva i tvojih navika. Mislim da se meni to desilo par puta i da sam se prepustila, ali thankgod što se sve brzo završilo pre nego što smo došli do jače psihičke torture.meni se desilo jednom (ali vrednom). samo sam se osvrnula i shvatila da sam na ledini - nema ljudi, covece. nema vannastavnih aktivnosti. kad me neko zove - zove NAS preko njega. svi moji muski prijatelji su postali njegovi prijatelji (i tako je ostalo) ili su nekako nestali iz mog zivota. trebalo mi je sest meseci od tog saznanja da to prekinem i ne znam da li bih, da se nije pojavio neko drugi, faljen isus.
MayDay Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ali sa emocionalnim je tesko reci do koje mere je neko prosto naporan ili nesiguran, a kad pocinje da zahteva od tebe da menjas ponasanje dovoljno da te ugrozava. svi likovi su urbani mladi ludi i tako to.Pa to, ja se ubacim u trip da je do mene jer sam ekstrovertna, otvorena prema svima, družim se sa kurtom i murtom, znam da umem da budem flirty iako nemam nikakve seksualne pretenzije, kao nešto imam i uzlaznu karijeru, pa onda tako popuštam da pokažem da sam tatatirac kad dodje do ljubavi, da sam čista u tome i štasvene, pa onda kreću ti nameti izolacije od navika, sve dok ne počne kinjenje. E, tu se meni ugasi svaka ljubav i želja i izduvam se ko balonče.
Recommended Posts