Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted

Mislio sam na Indyja kome dobacuju na ulici. Nema pravo jer nema pravo.

A koji si ti jebeni kurac?

Posted

I, inače, ako neko ide ulicom svojim poslom nema "pravo da bude ostavljen na miru"  :fantom:

Go ahead, make my day... naidji u moj kraj i probaj da na meni primenis tu krilaticu. Bas bih nekog robijao malo, nisam odavno.

Posted

zanima me da li ferny zapravo praktikuje ovo sto propoveda? ako ne, tim gore, ako ikako uopste moze biti gore :D

Posted

naravno, glamura! i stila, pristojnosti, odmerenosti, all stuff bitches like

Ćao bambina mediteran stajl :s_a:

Sećam se ko klinac palio sam se na Nastasju Kinski i čito negde njen neki intervju gde reče kako obožova Italiju. Klimu, arhitekturu, istoriju, kuhinju a najviše od svega one simpatične momke što dobacuju na ulici. Scena gde neka jedra Sofija ili Monika šeće promenadom mameć uzdahe i komentare opšte je mesto svakog reo i neoreo  dela, kano jurnjava kolima u američkim maltene. U svakom slučaju nešto pozitivno pa sam dugo imo kompleks što ne umem lepo da dobacim. Aj sad mi je lakše.

Posted

al to su simpaticni zabarski galebovi, nisu camuge sa skele.

Posted

pa mozda, ali u ovom slucaju bas i ne. kako stvari stoje ima zena koje su spremne da tolerisu ili ignorisu dzibere, al slucajevi da neka zapravo uziva u tim cat calls su takoreci incidentni.

a daj, sta je sledece? konobarice ne vole da ih se sljapne po dupetu? zene jednostavno vole svaki oblik paznje, samo se prenemazu.

Posted

zene jednostavno vole svaki oblik paznje, samo se prenemazu.

ok, tebi sad zabavno da glumis ludilo pa nemas nameru da se zaustavis. jeste, sve je to isto i sve ima svoje :yawn:

Posted

nije, nego ti ne pises nista sa cime se ja ne bih slozio, pa moram da meandriram™ za potrebe diskusije.

Posted

glamura, valjda :fantom:

naravno, glamura! i stila, pristojnosti, odmerenosti, all stuff bitches like

jes vala...ko ce piti pivo iz plasticne dvolitrice sa parizerom na koso kad mozes srkati koktel i usisavati ko vepar kokain u veceu sa doktorom u nekom piano baru

Posted

ko ce piti pivo iz plasticne dvolitrice sa parizerom na koso 

Ja

Posted

jes vala...ko ce piti pivo iz plasticne dvolitrice sa parizerom na koso kad mozes srkati koktel i usisavati ko vepar kokain u veceu sa doktorom u nekom piano baru

ali taj vepar doktor prvo valjda odradi neverbalnu komunikaciju

Posted

e moj krampo, vidis da zene ne zanima sustina i da je neko dobar covek koji joj dobacuje gadosti onako spontano i od srca, nego bi samo da usisavaju fensi sinteticke droge i jos svasta nesto s nekim isfoliranim bogatunima mufljuzima (kurve!).

Posted

Ja samo da prijavim da me je jutros ničim izazvano, crnac na biciklu pozdravio sa Hi dok sam išla svojim poslom. Što samo po sebi ne bi bilo čudno da kontekst nije takav da mi se to u 6 godina života ovde nikad nije desilo, sem jednom kad nam je neki tip dobacivao nešto, al mislim da taj nije bio baš sasvim svoj pa ne znam da li se računa. Osećaj je bio vrlo bizaran, moram priznati, u fazonu think nice thoughts now, someone is watching you :unsure:

Posted

Pih, a ja sam mislila da ti pises na osnovu iskustva - kao i obicno :)