расејан Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 raniji odlazak u penziju za žene je meni oduvek bio čudan i besmislen Овде сам често чуо да код пензије није битна величина него колико комада добијеш. Е сад ем живе пет година дуже, ем пет година раније крену у пензију...
Hella Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ja svoje noge volim fine i glatke :) to je sve džaba ako ne poseduješ vrline umilnosti skrušenosti i poslušnosti
Indy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Za rasejanog: Ja sam mislio da ti ne veruješ u te zvanične statistike. (PS. Obukao sam latinicu, samo za tebe). Edited July 15, 2014 by Indy
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) to je sve džaba ako ne poseduješ vrline umilnosti skrušenosti i poslušnosti ih, reci mi nesto novo al rekoh ajd bar da bude lepo na oko, ako je vec otelotvoreno zlo u pitanju... edit. drugi red je citat, da se razumemo, ne bih ja umela to tako lepo da srocim Edited July 15, 2014 by Leia
расејан Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Za rasejanog: Ja sam mislio da ti ne veruješ u te zvanične statistike. (PS. Obukao sam latinicu, samo za tebe). Ценим сваки знак пажње (на часу). Не верујем ни у пензију. Ово је "али ови кажу ово а они кажу оно", жив ми Тодор да се чини говор.
Venom Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ko pati, ko osuđuje, ko je sproveo to istraživanje i na kakvom uzorku, kakva je bre ovo rasprava, o čemu vi pričate? Makar na PPP-u imamo ravnopravnost; imamo i muskog i zenskog Hellu.
Aineko Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 "Simply buying my daughter one of your 'boy shirts' is not the answer because it perpetuates the idea that science is a boy thing that she happens to be participating in." Mom's Spot-On Letter Calls Out Lands' End For Suggesting Only Boys Wear Science Shirts Ovo me setilo kad smo jednom ja i (sad vec) bivsi otvarali racun u banci ovde, i kazu poslace nam karitce, niko nije pitao nista oko boje. nakon nekoliko dana njemu stigne cool-looking crna kartica, meni - ciklama .
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 "Simply buying my daughter one of your 'boy shirts' is not the answer because it perpetuates the idea that science is a boy thing that she happens to be participating in." Mom's Spot-On Letter Calls Out Lands' End For Suggesting Only Boys Wear Science Shirts Ovo me setilo kad smo jednom ja i (sad vec) bivsi otvarali racun u banci ovde, i kazu poslace nam karitce, niko nije pitao nista oko boje. nakon nekoliko dana njemu stigne cool-looking crna kartica, meni - ciklama . Video sam danas nešto u Aldiju, pomislio da slikam za ovaj topik, al' me mrzelo. Knjiga "kuvar za zaposlenu ženu" (mislim da je u originalu Busy Woman's Cookbook). A baš mi je izgledalo zanimljivo, nešto kao Kuvanje sa Wallom, ali pošto piše da nije za mene - onda ništa.
Hella Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 "kuvar za zaposlenu ženu" i koliko fast fudova ima u tom imeniku
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ups - izgleda da je "Busy Woman's ..." serijal (u fazonu "Idiot's Guide to ..."). Rodno-bezosećajni naziv tog serijala vuče poreklo verovatno iz neprosvećenih dana u 1970-tima.
kgmr Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 i koliko fast fudova ima u tom imeniku taman da te zadovolji svaki dan u nedelji, tri obroka + dve uzine.
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 ne razumem šta treba da radim sa fenom, uvek se ispržim i izgubim
Recommended Posts