Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Isto tako ispod svake teletualke cuci 1 koza koja samo ceka lovana da ga obrsti, jeltako. pa ne znam odakle ti uopste ideja da se mora biti intelektualka ne bi li se razumela dinamika musko-zenskih odnosa, to razume i ona sto se prstom potpisuje. ono nije da su muskarci neki rocket surgery, kako bih rekla :D
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 To jeste tako, kucni poslovi su nesto sto je u izumiranju (iz vise razloga). Inace imam obicaj da tvrdim stvari za koje oni manje nadareni mnogo kasnije shvate da su bile ispravne od pocetka. sure, samo ti tvrdi. a ja odoh da operem sudove
JozoMujica Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 zato sto daju los primer. muska emancipacija je krhka, lako se to vrati u default svinja stanje cim mu se moze. Pa i ženska emancipacija je krhka, što bi ona bila čvršća od muške? A i bivoli daju loš primer, ne samo koze.
Indy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Leia, mi treba jedno drugo ili da stavimo na IL, ili da se vencamo. Ovo ne moze vise ovako, dosta mi je sto sa zenom moram da se svadjam. Sorry, ali WTMIL.
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Leia, mi treba jedno drugo ili da stavimo na IL, ili da se vencamo. Ovo ne moze vise ovako, dosta mi je sto sa zenom moram da se svadjam. Sorry, ali WTMIL.
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pa i ženska emancipacija je krhka, što bi ona bila čvršća od muške? A i bivoli daju loš primer, ne samo koze. pa nije zenska emancipacija krhka, zene koje se jesu emancipovale vide prednosti takvog poretka i ne vraca im se na staro. dok muskarci uglavnom pate za vremenima kad su mogli biti svinje bez icije osude.
JozoMujica Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 dok muskarci uglavnom pate za vremenima kad su mogli biti svinje bez icije osude. Probaj ti to malo bolje da probereš.
Аврам Гојић Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 dok muskarci uglavnom pate za vremenima kad su mogli biti svinje bez icije osude. ko pati, ko osuđuje, ko je sproveo to istraživanje i na kakvom uzorku, kakva je bre ovo rasprava, o čemu vi pričate?
JozoMujica Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ko pati, ko osuđuje, ko je sproveo to istraživanje i na kakvom uzorku, kakva je bre ovo rasprava, o čemu vi pričate? Pusti, traume. :(
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Probaj ti to malo bolje da probereš. silom prilika nemam puno drugarica te imam sasvim solidan uvid u muski svet i nacin razmisljanja, preda mnome ne moraju da glume ludilo. tako da... :D
JozoMujica Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 silom prilika nemam puno drugarica te imam sasvim solidan uvid u muski svet i nacin razmisljanja, preda mnome ne moraju da glume ludilo. tako da... :D Pa to više govori o društvu koje sebi biraš, nego o muškarcima (koji, btw, nisu homogena grupa, kao ni žene).
Leia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ko pati, ko osuđuje, ko je sproveo to istraživanje i na kakvom uzorku, kakva je bre ovo rasprava, o čemu vi pričate? zezamo se malo. al ajd daj i istrazivanje ako ima, koliko prosecan srpski domacin ucestvuje u kucnim poslovima i roditeljstvu :)
Pontijak Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 sta sve emancipovana zena radi da bi odlozila pranje sudova :P
Аврам Гојић Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pa to više govori o društvu koje sebi biraš, nego o muškarcima (koji, btw, nisu homogena grupa, kao ni žene). +1, jbt koji je ovo vašar stereotipa, Leia pobogu
Indy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 +1, jbt koji je ovo vašar stereotipa, Leia pobogu Ja sam kriv, verovatno, isprovocirao sam je (nenamerno).
Recommended Posts