MayDay Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 mejdejko, izgore ti kesa. daj mi 10 evra.sto me podseti. bolje da sam se prijavila da kitim svatove i zaradim neku kintu. ove sezone popularne su i crvene vencanice. oscar de la renta i vera wang: za red wedding! a ima i u somotu ko neka gorska vila:
jolanda.kirschner Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) Ja ne volim one vencanice sa sirokim donjim delom, zato sto me podseca na srednji vek, a takvu odecu ne volim. Ovako nikako:Recimo, ovaj model mi se dopada: Edited July 31, 2012 by jolanda.kirschner
Sestre Bronte Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 venčanica je lepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagoveštaj da
MayDay Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 http://www.mcdonalds.com.hk/english/wedding/wedd_set.htmovo moze samo u HK. koji narod..
dragance Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.
MayDay Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Morrraaas, Dragance! Doci cu ti ja u svatove onda.
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.Don't premišljanje! Još ako se odlučite da u toku medene nedelje naučite kajtsurfing... :thumbsup:BTW, HK wedding... :)Može li neko da mi pomogne kako se na ovom forumu kreira spojler?
Dr Arslanagić Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Трећа иконица са леве стране у првом реду тулбара и ту изабери опцију спојлер.
belch Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 lancijo udaj se za mene, pohovaću ti tikvice svaki dan
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Трећа иконица са леве стране у првом реду тулбара и ту изабери опцију спојлер.Danke!
Recommended Posts