Jump to content
IGNORED

Venčanice

MayDay

Recommended Posts

Posted
mejdejko, izgore ti kesa. daj mi 10 evra.
sto me podseti. bolje da sam se prijavila da kitim svatove i zaradim neku kintu. ove sezone popularne su i crvene vencanice. oscar de la renta i vera wang: 041712-Red-Bridal-623.jpgza red wedding! :evil: a ima i u somotu ko neka gorska vila:oscar-de-la-renta-bridal-spring-2013-red-velvet-wedding-gown-glamazons-blog.jpg
Posted (edited)

Ja ne volim one vencanice sa sirokim donjim delom, zato sto me podseca na srednji vek, a takvu odecu ne volim. Ovako nikako:Designer-Wedding-Gown.jpgRecimo, ovaj model mi se dopada: 133754-long-sleeve-wedding-dresses.jpg

Edited by jolanda.kirschner
Posted

venčanica je lepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagoveštaj da

• 5 months later...
Posted

Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.

Posted

Morrraaas, Dragance! Doci cu ti ja u svatove onda.

• 2 weeks later...
Posted
Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.
Don't premišljanje! Još ako se odlučite da u toku medene nedelje naučite kajtsurfing... :thumbsup:BTW, HK wedding...wed-1.jpgwed-2.jpg :)Može li neko da mi pomogne kako se na ovom forumu kreira spojler? :blush:
Posted

Трећа иконица са леве стране у првом реду тулбара и ту изабери опцију спојлер.

Posted

Ja mislio Lancija se udaje :(

Posted

lancijo udaj se za mene, pohovaću ti tikvice svaki dan

Posted
Трећа иконица са леве стране у првом реду тулбара и ту изабери опцију спојлер.
Danke!