July 30, 201212 yr Author mejdejko, izgore ti kesa. daj mi 10 evra.sto me podseti. bolje da sam se prijavila da kitim svatove i zaradim neku kintu. ove sezone popularne su i crvene vencanice. oscar de la renta i vera wang: za red wedding! a ima i u somotu ko neka gorska vila:
July 31, 201212 yr Ja ne volim one vencanice sa sirokim donjim delom, zato sto me podseca na srednji vek, a takvu odecu ne volim. Ovako nikako:Recimo, ovaj model mi se dopada: Edited July 31, 201212 yr by jolanda.kirschner
January 11, 201312 yr Author http://www.mcdonalds.com.hk/english/wedding/wedd_set.htmovo moze samo u HK. koji narod..
January 11, 201312 yr Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.
January 23, 201312 yr Upravo juce rezervisao ostrvce na Fidziju, sa samo dve kucice pored plaze, za vencanje, ali se sad premisljam da mozda uzmemo ovo u razmatranje.Don't premišljanje! Još ako se odlučite da u toku medene nedelje naučite kajtsurfing... :thumbsup:BTW, HK wedding... :)Može li neko da mi pomogne kako se na ovom forumu kreira spojler?
January 23, 201312 yr Трећа иконица са леве стране у првом реду тулбара и ту изабери опцију спојлер.Danke!