Jump to content
IGNORED

Venčanice

MayDay

Recommended Posts

Posted

Odmah da predupredim. Ne, nije za mene niti očekujem da mi se desi u skorijoj budućnosti, ali sad sam se zbog bliskih venčanja uključila u planiranje i biranje venčanice, cipela, bidermajera, nakita...i najradije tijare, ali neće mlada. <_<Nevezano, sigurna sam da devojčice sa foruma vole da gledaju venčanice, ako ništa na drugim mladama, čak i ako za sebe preferiraju lepršavu letnju haljinu. Ovde možemo da se igramo i komentarišemo da li više volimo strog geometrijski dizajn, sirena oblik, čipka galore, krinoline, whatnot.. Kakve su vama gotivne?Evo nekih koje su meni jako lepe.Elie Saab objasnjava s ovom. elia-saab-lace-wedding-dress.pngNa sličnom tonu, Elie Saab i dalje. aglaya.jpgDalje, iz Glamour kolekcije Pronovias. U ovako nečemu se udala Aurora za princa Filipa. Sigurna sam!DOMINGO_A.jpgpnwDomingo_01.jpgA mnogo mi ljupko i ovako nešto, u stilu antičke boginje.pnwDadiva.jpgO cipelama ću drugi put, ali kad sam videla bridal sekciju na Giuseppe Zanotti sajtu, nešto sam se zgrozila na belinu cipela. Joj, jesu odvratne ovako bele... :D

Posted

Odličan topik, pravo osveženje :)

Posted
Odličan topik, pravo osveženje :)
hm, za koju si se varijantu ti odlučio?
Posted

Ja volim one u kojima izgledam kao čedna kurva, ako me razumeš :)

Posted

momci, a sta su vashe gospoje nosile, mislim, na the dogadjaju?

Posted

zato i pitam. chovek je slobodan da misli sta god hoce, sve dok je odande odakle mu je zena ^_^

Posted
Opštinu odradili u farmerkama (bilo ladno za trenerke) a žurke se ne sećam najbolje.
Posted
Samo za Bubu...

za%20natasu%201.jpg

Kao što vidiš, venčanicu nije nosila... :)

Posted
To, Radisa!!! :D
Što viriš u spojler? :D
Posted

vencanice ne volim a ni karnerice i cipke, al' dobro, kad bi me neko bas puskom naterao da se uvucem u jednu, onda bi u obzir doslo jedino nesto 'vako. naj sam za ovu u sredini.b4be9abd0ac01558_modern_wedding_dresses.jpg

Posted (edited)
Što viriš u spojler? :D
Volim da gledam mlade! I nemoj da lagis da ono nije vencanica.Orderka goes Pippa Middleton style. :) Edited by MayDay
Posted

jeste vencanica, samo su je prali sa necim crvenim.

Posted
Volim da gledam mlade! I nemoj da lagis da ono nije vencanica.
NIje stvarno... Kupila u regularnoj radnji, ima slike gde se baš vidi da je obična haljina... Posle ju je još noslia sto puta u nekim normalno-svečanim prilikama...Da kačim još slika, to hoćeš,a? :)

slika%203%20%28Small%29.jpg