Mil@n Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Ja nasao svasta sto mi se ucinilo ultra mega jeftinim, porucio jednu korpu od 49+14 pa ce drug za sebe jer je njegova kartica pa onda opet ja jos jednu i tako redom... Pisacu bas kad stigne i kad vidim da li sam zabo dobar kvalitet i pre svega velicine. Daj nam princt screen korpe/porudžbine.
Moća Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Konacno vise na maltretira mene a sve sto je bilo potrebno je da kinez zaturi posiljku. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zli Gli Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Necu ti nikad oprostiti onih 12 evra, dobro otvori oci dok setas po Jagodini... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zli Gli Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Cuo sam da u Hrvatskoj moze da se naruci do 300e bez carine, treba naci nekoga tamo pa da taj neko posle donese robu u Srbiju. Jel imamo nekog postenog Hrvata na forumu? Postoji li takvo sto uopste u svijetu, posten Hrvat?
Čutura Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Cuo sam da u Hrvatskoj moze da se naruci do 300e bez carine, treba naci nekoga tamo pa da taj neko posle donese robu u Srbiju. Jel imamo nekog postenog Hrvata na forumu? Postoji li takvo sto uopste u svijetu, posten Hrvat? meni deda pricao da postoji, upoznao jednog kazze
darling Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 u hrvatskoj moze koliko oces bez carine, jer su i britanija i cro u eu.
nisam ja Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 A kad ti neko šalje iz cro to se ne carini?
El Guapo Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Sa cro je ranije bila fora, dok je kod njih poštarina bila znatno jeftinija, da se naruči na hrvatsku, a oni posle preusmere na srbiju. Ssda vraćaju nazad. Sent from my x600 using Tapatalk
El Guapo Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Koji su outleti aktuelni u Bg, banjica, arena? Na forum.hr hvale Lidl(kad će kod nas?) i H&M,nisam znao da imaju sportsku garderobu. Sent from my x600 using Tapatalk
Djuro Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 po meni je H&M slab u sportu. stvari nisu lose ali su skupe za tu klasu. Lidl je dobar i jevtin. par puta godisnje imaju sportsku opremu i sve se razgrabi za cas. (vec se po oglasima u Srbiji moze naci brdo Lidl stvari koje ljudi dovlace iz inostranstva ime brand-a je Crivit).
radisa Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Koji su outleti aktuelni u Bg, banjica, arena? Na forum.hr hvale Lidl(kad će kod nas?) i H&M,nisam znao da imaju sportsku garderobu. Sent from my x600 using Tapatalk Lidl ide kod nas od oko nove godine, ako se dobro sećam... Distributivni centar je završen, gomile ljudi zaposlene... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Posto je funta spala a oni jos uvek racunaju 1,2 eura/funta, promenite valutu na funte pa ce biti jeftinije nekoliko eura ili mozete potrositi za toliko preko 50 bez carine. Pratite kurs funte i ostavite jedno 0,5 manje u slucaju kolebanja kursa. Meni je ta razlika legla idealno kad sam narucivao nesto pre mesec dana. Probao sam ovu foru sa naručivanjem u funtama i zajebah se (verovatno jer mi je preračunao evre u funte?), ajd što sam platio i carinu i PDV oko 3000 za paket od 50ak evra, nego se i DHL ugradio sa 3200 dinara za usluge carinjenja... Edited September 26, 2017 by desboj
maheem Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Probao sam ovu foru sa naručivanjem u funtama i zajebah se (verovatno jer mi je preračunao evre u funte?), ajd što sam platio i carinu i PDV oko 3000 za paket od 50ak evra, nego se i DHL ugradio sa 3200 dinara za usluge carinjenja...Jednostavno vratiš paket i ne platiš nikom ništa, SD će ti refundirati ceo iznos. To se i meni desilo jednom, bio sam spreman da platim pdv i carinu a nisam znao da će DHL toliko naplatiti uslugu carinjenja
LeBron Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Jednostavno vratiš paket i ne platiš nikom ništa, SD će ti refundirati ceo iznos. To se i meni desilo jednom, bio sam spreman da platim pdv i carinu a nisam znao da će DHL toliko naplatiti uslugu carinjenja To sam i ja uradio. Ovi iz DHL-a su me sami pitali da li zelim da vrate paket. Isto je izlazilo oko 6000 din na 50 i nesto evra.
Recommended Posts