Jump to content
IGNORED

Sportska oprema

Töölönlahti

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wall

26

• Zli Gli

13

• Mil@n

6

• darling

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja napravila prosle nedelje korpu od nekih 45e ugl donji delovi trendze,helanke i 1ranac postarina izasla 19e..nisam kupila..onih 13 sam dva puta zazmurila ali ovo mi je previse..

Posted

Ja napravio korpu od 49+ evra, sa 6 stvari, i postarina 13.99 sto je sasvim ok. Samo da ubodem velicine i ima da napravim jos par komada.

Posted

i ja sam imala 6 stvari :(..dala bih 13e ali 19 ne bih..

Posted

Probaj da kombinujes, da izbacujes po jednu... Meni je tako prosli put neka proteinska cokoladica od 0.6e vukla 4-5 evra na postarini, nemam pojma kako i zasto, ali sam sistemom eliminacije provalio pa je izbacio i isto izaslo 13.99...

Posted (edited)

koliki je ono bese limit za tax free? 45? 49?

Edited by darling
Posted

e Gli ziv bio :Hail: ..izbacila sam ranac i bilo je 13,99 a ubacila jedan drugi ranac i dalje je 13,99 suuper

Posted

Posto je funta spala a oni jos uvek racunaju 1,2 eura/funta, promenite valutu na funte pa ce biti jeftinije nekoliko eura ili mozete potrositi za toliko preko 50 bez carine. Pratite kurs funte i ostavite jedno 0,5 manje u slucaju kolebanja kursa. Meni je ta razlika legla idealno kad sam narucivao nesto pre mesec dana.

Posted

Pojasni malo ovo sa funtama, tupav sam :D Ja sam dao drugu da uplati sebi na racun na tu internet karticu nekih 7700din, sto je oko 64e koliko mi je i porudzbina sa postarinom (49.xx + 13.99), ali nemam pojma kako da baratam sa funtama i da ispadne jeftinije. Evo stavio sam u funte i umesto 49.47e pise 41.22 funte, sta sad da radim?

e Gli ziv bio :Hail: ..izbacila sam ranac i bilo je 13,99 a ubacila jedan drugi ranac i dalje je 13,99 suuper

Castis ranac ako se ikad vidimo :D

@darling

Mislim da je 49.99e limit, tako sam razumeo ovde.

Posted

Po guglu je trenutan kurs 1 British pound = 1.1305 euros osnosno oko 6% nizi nego na SD-u gde je 1.20. Pre nekoliko nedelja kad sam ja narucio paket bilo je 1.08 sto je bilo 10%.

Znaci racun od 50 + 14 =  64 eura ce da te kosta oko 450 dinara manje ako placas u funtama. S druge strane, zgodno je ako ti korpa za malo prelazi 50€ opet mozes da narucis bez carine. Carina konvertuje funte u dinare i iznos ne bi trebalo da predje 50€ u dinarima po kursu NB na taj dan. Ako bi danas narucivao, 50 eura za stvari bi bilo tacno 50 euros = 44.2320 British pounds ali ostavi luft od, recimo, pola funte za slucaj da malo skokne. Kome se usteda ne cini velikom to je 450 dinara za 2 klika misem.

Inace, bilo je jos boljih egzibicija ranije. Pre par godina je australijski dolar nesto mnogo skocio za kratko vreme a oni nisu menjali kurs tako da je bilo nekih 10-12% razlike.

Ovo vazi ako se placa karticom koja skida dinare sa racuna. Ako skida eure onda konverzija u funte kosta, mozda i vise nego sto je usteda.

Posted

ja jos je ovaj ranac sa kojim mi je jeftinija postarina skuplji i veci od prethodnog sa kojim je skuplja  :isuse:

Posted

tenks zli i jimi, danas cu da se odvalim od sportskih majica po pet eura. 

Posted

Kakvi su ovo popusti na sportsdirectu ovih dana, madre mia... :o Hoodies od 6-7 evra, majice, trenerke, sve zivo bas jeftino... Jbt, wishlist mi vec ima jedno 300 evra a planirao sam lepo da kupim nove zimske gume i akumulator... :cry:

Ništa ja nisam našao a da je na značajnom popustu sem šorceva za 3-4 evra. Napakovao u bag čarapa i gaća, armband za fontele. Sintetičke majice su povoljnije u Puminom outletu pa ću da se strpim.
Posted

Ja nasao svasta sto mi se ucinilo ultra mega jeftinim, porucio jednu korpu od 49+14 pa ce drug za sebe jer je njegova kartica pa onda opet ja jos jednu i tako redom... Pisacu bas kad stigne i kad vidim da li sam zabo dobar kvalitet i pre svega velicine.

Posted

Ja sam rešila da kupim malo under armour odećicu. Videla sam da to nosi The Rock, nosi moj trener, pa je red da nosim i ja.