ExicPL Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) planetbike.rs, matriolimp.com i druge bici radnje.Pogledaj i oglase na cikloberzi.edit:sad vidim da se ovo zove basketball sleve, tako da ne znam kako je to u odnosu na ove rukave za biciklizam. Edited January 11, 2013 by ExicPL
Aion Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Planinari sigurno znaju, ali da okacim i za druge jer ima dosta toga zanimljivog i za ostale:http://www.iglusport.rs/(Nazalost, trenutno reorganizuju sajt, ali sa home pagea mozete skinuti kompletan katalog u pdf-u).
copkillah Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ima ovako nešto u SRB? Negde?Ima: http://www.mcdavidbalkans.com/
Zli Gli Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Kad ste vec kod steznika, jel ima negde neko cudo za koleno? Levo mi je izbaceno, tako je nekako izraslo, pa me cesto boli. Mada ne znam da li da probam onaj magnet kurac palac, neki kazu da to stvarno pomaze. Steznik mi treba za teretanu, kao hocu da krenem opet pa da se ne sjebem prilikom cucnjeva...
Zli Gli Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Vala ima svega, hvala obojici. Jes da i kosta fino ali cenim da vredi, verovatno cu uzeti steznik za ovaj sjebani zglob i za ovo defektno koleno.
wall Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Vredi. Ako sam naucio sta tokom moje neuspesne ali bolne sportske karijere, ne vredi kupovati "ekonomicna" pomagala.Ne rade dobro posao, brze se raspadnu...
wall Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ali umalo.Svaka godina rekracije i novi steznik+bogalj kakav jesam, pre će biti ovako:
ajgor Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ima li negde u centru Beograda neke radnje koja sad prodaje Umbrove klasične dukserice? Trend, gde sam to kupovao godinama, više ih ne drži, a letimičnim traženjem po netu vidim podatak da ga, navodno, ima u BN Bosovoj radnji na Batajničkom drumu.
ajgor Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Planet sport je imao pristojnu ponudu...Pogledaću, hvala.
Recommended Posts