Töölönlahti Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Sad sam zvao ove iz Legea uvoznika i pitao imaju li maloprodaju u Beogradu i rekli mi da postoji za sada samo jedna u BN Bossu na Galenici. Je li video to neko tamo da može da mi potvrdi?Zaboravio da potvrdim sam sebi ovo, bio tamo par dana posle otvaranja topika. Očajna ponuda, radnja je 1 zid i pola izloga u prodavnici Nottingham i još nekog donjeg veša, a pola ponude su Zvezdini trening rekviziti, bezveze. Pitanje za Peak i dalje stoji, slobodno beknite ako imate info.
wall Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Pa gde? Jel u Indjiji?Da, sorry, mislio sam je slogan dovoljan.E, ovaj, tamo se može naći nekih spotskih stvari po dobrim cenama....
wall Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Preporuka. Neverovatno lagane, odlične oko skočnog zgloba, ali bez osećaja da si u pancerici.
Mil@n Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Preporuka. Neverovatno lagane, odlične oko skočnog zgloba, ali bez osećaja da si u pancerici.Koja kinta? Samo mi je bitno da su flexibilne, samo da nije đon od kamena da ne može da se savije. I da su lagane.
wall Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Pisalo 9000 cini mi se. Sad koliko je verovati ceni pre snizenja...
dunja Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja imam par Icepeak itema i zadovoljna sam, mada ne znam koja mesta u beogradu su najbolja (odnos asortiman - cene) za kupovinu ovih stvari.
3opge Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jebote. U petak idem na skijanje, a skroz sam zaboravio da treba da kupim opremu.Trebaju mi pantalone i jakna. Sta valja, softshell ili hardshell (napomena: uopste nisam zimogrozljiv) i koje marke da gledam?Ne bih placao vise od 200e po artiklu.North Face mi je ruzan, arcteryx odlican, al preskup. Sta jos ima?u jebote, uzivaj zivot Dzeri, pici Patagoniju.
barrcode Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Jebote. U petak idem na skijanje, a skroz sam zaboravio da treba da kupim opremu.Trebaju mi pantalone i jakna. Sta valja, softshell ili hardshell (napomena: uopste nisam zimogrozljiv) i koje marke da gledam?Ne bih placao vise od 200e po artiklu.North Face mi je ruzan, arcteryx odlican, al preskup. Sta jos ima?Millet, Mammut, Haglofs...softshell / hardshell - sve zavisi koliko fizički angažovano skijaš. Ja mogu samo da preporučim nešto što je već postalo "zakon" kada je fizička aktivnost na hladnom u pitanju - 1.baselayer, 2.fleece 3. hard shell (dvoslojni gore tex ili sl.)na noge je neki soft shell taman za skijanje. Edited January 8, 2013 by barrcode
Zli Gli Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Preporuka. Neverovatno lagane, odlične oko skočnog zgloba, ali bez osećaja da si u pancerici.Jel postoje ove a da su broj 48, eventualno 48 1/2? Ako je odgovor da, gde?
wall Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Potrazi na odeljenju za sportsko veslanje, imaju odlicne kanue i kajake :DNe znam da li imaju, moras proveriti. Kupljeno u Indjiji, outlet.
Zli Gli Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Bio sam tamo, nema brojeva za mene skoro nikako. Jebiga.
Lancia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 vece su od ovih a i kupio sam jos jednu. lake ko perce, oseca se svaki kamencic na koji se zgazi i usmrde se posle tri nosenja.
Recommended Posts