Indy Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ne mogu da nađem onaj Hi Fi topik, pa da pitam ovde, jel' mnogo cca 100 eu za par stalaka za zvučnike (po svemu sudeći dobrog kvaliteta + vizuelno adekvatnih)?
Bujodrag Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Pa, skoro da jeste mnogo. No, ako nećeš da se cimaš da ih sam praviš, a u lokalnim radnjama nema jeftinije, onda je cena korektna.
giuseppe Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Bujo, ne zaboravi da je u pitanju klokan-land. Tamo sve skupo u PM. Kontam da je ovo više nego fer.
Indy Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Pa, nemam ideju šta bi trebalo da bude cena (a ima od 20 pa do 200, pa i više, ozi dolara). Voleo bih da dam što manje, ali da baš ne liči na nešto sklepano, jer u tom slučaju mogu da s nekog gradilišta maznem par betonskih kocki, pa na to stavim zvučnike. Pogledaću još, i meni je ovo "malo" mnogo.
Bujodrag Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Znam da je Indy u Australiji, ali, nisam znao da je Australija, osim što je sušna i neistražena, pride i skupa.Nisam siguran da kod nas može da se nadje nov stalak za manje od 50-60 evra.Ako ti ne treba neki ultra fensi audiofilski stalak, kupi neki jeftiniji, kome ploča može da se skida, pa ga napuni peskom, audiofilskim. To će biti dovoljno.
paculla Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 pojavili se neka trojica entuzijasta na kickstarteru, hteli da skupe $60k, digli $240k, isporucili sve sto su hteli, osnovali firmu (uturn audio). osnovni model gramofona kosta $179, svi ih hvale da vrede kao $300-400 nivo starih prizvodjaca, koriste audiotecnica kertridz. cula sam kod prijatelja kako zvuce, mom neukom uhu zvuci odlicno, ali sta ja znam. kupila, cekam da mi stigne, jedva cekam :D
3opge Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) sta imas od cevova?? Edited April 4, 2015 by 3opge
paculla Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 nemam nikakve cevove, ova slika je sa neta, samo da pokazem gramofon. a za moj gramofon imam samo socijalni phono amp i sonos play 5.
Indy Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Vinyl outstrips digital music sales in UK as retail giants reap biggest benefits Sales of vinyl records have outstripped digital music sales for the first time in the UK, with audiophiles spending 2.4 million pounds ($4 million) on vinyl records last week, versus the 2.1 million pounds spent on digital downloads, according to Official Charts data.
Recommended Posts