Jump to content
IGNORED

Krckanje vinila

zzzzz

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

16

• 3opge

7

• Прслин

7

• giuseppe

7

Posted

Ne mogu da nađem onaj Hi Fi topik, pa da pitam ovde, jel' mnogo cca 100 eu za par stalaka za zvučnike (po svemu sudeći dobrog kvaliteta + vizuelno adekvatnih)?bs18b.1_1_.jpg

Posted

Pa, skoro da jeste mnogo. No, ako nećeš da se cimaš da ih sam praviš, a u lokalnim radnjama nema jeftinije, onda je cena korektna.

Posted

Bujo, ne zaboravi da je u pitanju klokan-land. Tamo sve skupo u PM. Kontam da je ovo više nego fer.

Posted

Pa, nemam ideju šta bi trebalo da bude cena (a ima od 20 pa do 200, pa i više, ozi dolara). Voleo bih da dam što manje, ali da baš ne liči na nešto sklepano, jer u tom slučaju mogu da s nekog gradilišta maznem par betonskih kocki, pa na to stavim zvučnike. Pogledaću još, i meni je ovo "malo" mnogo.

Posted

Znam da je Indy u Australiji, ali, nisam znao da je Australija, osim što je sušna i neistražena, pride i skupa.Nisam siguran da kod nas može da se nadje nov stalak za manje od 50-60 evra.Ako ti ne treba neki ultra fensi audiofilski stalak, kupi neki jeftiniji, kome ploča može da se skida, pa ga napuni peskom, audiofilskim. To će biti dovoljno.

• 1 year later...
Posted

pojavili se neka trojica entuzijasta na kickstarteru, hteli da skupe $60k, digli $240k, isporucili sve sto su hteli, osnovali firmu (uturn audio). osnovni model gramofona kosta $179, svi ih hvale da vrede kao $300-400 nivo starih prizvodjaca, koriste audiotecnica kertridz. 

cula sam kod prijatelja kako zvuce, mom neukom uhu zvuci odlicno, ali sta ja znam. kupila, cekam da mi stigne, jedva cekam :D

u-turn.jpg

Posted (edited)

sta imas od cevova??

Edited by 3opge
Posted

nemam nikakve cevove, ova slika je sa neta, samo da pokazem gramofon. a za moj gramofon imam samo socijalni phono amp i sonos play 5. 

• 1 year later...