Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted
I sta sad, vratiti Petrica? :isuse:
Prodaj Berbu za Dembu, npr. Ima Njukasl solidan raspored, a ako Bugarin opet krene da reseta, lako ga je vratiti.Ja sam jedan od ovih sto je imao Petrica, a sada Berbatova, ali je transfer glasio Petric>>>Lambert, tako da nisam potpuni idiot (some parts are missing, hehehe)
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moćo, ukraše ti asistenciju Suareza dušmani :mad:

Posted
Prodaj Berbu za Dembu, npr. Ima Njukasl solidan raspored, a ako Bugarin opet krene da reseta, lako ga je vratiti.Ja sam jedan od ovih sto je imao Petrica, a sada Berbatova, ali je transfer glasio Petric>>>Lambert, tako da nisam potpuni idiot (some parts are missing, hehehe)
uzeo sam Dembu vec za Teveza. Mogao bih recimo da sutnem Pogrebnjaka pa da imam bar 2 napadaca
Posted
Moćo, ukraše ti asistenciju Suareza dušmani :mad:
Sramota bre!
Posted

Jelavic, Osman i 2 asistencije fakin Miralasa koji se namece™

Posted

Crouch me unistava, a ovde Suarezu ne sviraju penal , Gerrard mi izbije asist i Suaaaaaaaaaaaareeezzzzzzzzz gol !!!!!!

Posted

Uruguayo kapitenski! :lol:Auf, morao je odmah da popravi :isuse: Čestitke, Moćo.

Posted
Ne bih, ducca je ipak vizionar :D
Hvala, hvala... Jos Steve da se upise evilsmile.gif
Posted

Aj malo kukanja, danas negde oko 10 sam procitao da Jelavic nece igrati i zamenim ga Podolskim.. :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

"Интересантно да Фелаини није укључен нити у један од три гола Евертона". Интересантно до мога.

Posted

Ma daj bre, jebeni Fellaini nije uspeo da uradi nista u tri gola Evertona © beskorisni.

Posted

CrouchSuarezJelavicx2 vec a meni su napadaci Berbatov :isuse:, Pogrebnjak :isuse: i Demba :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...