Moća Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ti bolje misli da li opet da udeliš traku Ešli Kolu, u nadi da će da ponovi performans od 30 poena <_<Ja ne znam čijem učinku da se nadam protiv tvojih, kad si mi pokrio i Teveza i Tourea. Možda Dembele opet napravi nešto na Old Traffordu, ili novodovedeni Podolski protiv CFC...Samo jedan transfer si napravio? Posto vidim ovde nike nije manje od tri. A ja neam pojma sta cu da radim i kako cu. Moram da se resim Scensnog i mozda jos jednu izmenu al ima vremena.
Прслин Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 više sam očekivao od Praslina NK Pakistan 56 - 65 ФК Белодугмекатарина
Прслин Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 više sam očekivao od Praslina NK Pakistan 56 - 65 ФК Белодугмекатарина Tri, a?Znaci imam jos 1 fore :) I know what you're thinking. "Did he made two extra changes or only one?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is the Football Fantasy, the most popular fantasy game in the world, and one wrong move would blow your chances for a derby win, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Feindouno Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ja to cisto da bude sve posteno, da mi ne kukas da si pukao zbog ekstra izmjena. Napravicu ja jos jednu, bar materijala za to imam..
Прслин Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Не игра. Паузирају и Ван Перси, Хазард и Санти Казорла, а очекујем и да ће Ворм да уђе са клупе. Мићу је прешао у Лутон, а Демел иде код Џенкинсона на преславу. Једино чему се надам је 2 бода од Бербатова.
Weenie Pooh Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Samo jedan transfer si napravio? Posto vidim ovde nike nije manje od tri. A ja neam pojma sta cu da radim i kako cu. Moram da se resim Scensnog i mozda jos jednu izmenu al ima vremena.Dva, toliko sam imao za džabe. Podolski umesto Cissea i... ne znam ko još, valjda Ivanović. Krul mi je povređen ali računam odmeniće ga Begović.Nemam više volje za redovan tinkering kao prošlih sezona, možda zato što sam u zoni ispadanja umesto pri vrhu tabele. A možda uzročno-posledična veza ide u suprotnom smeru, ne znam.
ducca Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Izglea se povredio Tevez Odakle ti to? Ako se uspavam ujutru najebo sam...
Прслин Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Колико сам ја видео, није се повредио већ га Манћини пржи критиком да се опет убуцио и опустио, отуда то fitness problems што се спомиње.
Moća Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ma pise na Guardianu da je povredjen do 3. oktobra.
Dr Arslanagić Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 NK Pakistan 56 - 65 ФК Белодугмекатарина 9.5.1976.http://youtu.be/6KXoJRALCyY11.7.1976.
Pokojni Ruxin Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pitam se, pitam da li sam jedini idiot koji je iskoristio WC i sastavio tim bez Hazarda? ^_^
nbg4ever Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 A koji ce ti Hazard? Malo je pao u formi, a Celsiju uskoro sledi poprilicno tezak raspored. Ja se jos razmisljam da li da pedaliram Edena, ili Baneta.
Recommended Posts