Moća Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Malo ti da kukas za sebe sad kukas i za druge.Sent from my cigla using Tapatalk
Tom Hagen Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Da, Tutanj City je pruzio jak otpor, znamo da je to jedna jako dobra ekipa, koja dugo igra zajedno, i sigurno da zasluzuju bolji plasman na tabeli. Utakmica je bila prava prvenstvena, a da je bilo malo srece Black horses su mogli i ceo plen da pokupe sa vruceg gostovanja.Prava prvenstvena i slatko otkinut bod lideru na tabeli, uz malo srece u zavrsnici, naravno :ss1:Uz par izmena bicu spreman za derbi zacelja sa Ultimo beer centrom
Прслин Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Prasline stvarno bi bilo lijepo da se vratis bar na 2-3 dana i adekvatno™ ispratis derbi u sledecem kolu.http://www.youtube.com/watch?v=Q8y5yFwkv2Y Ту сам, сердару! Када закукамо заједно, ориће се до Кућног реда на Политици.
Feindouno Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ubio sam Berbatova :isuse:aut do 20.10.
nbg4ever Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Dabl penetrejsn :isuse:Popusi mi kurac, govedo bugarsko
Moća Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Znaci da ce Petric opet na teren a hteo sam da ga prodam nocas.Sent from my cigla using Tapatalk
ducca Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 WC je jedno iskonsko zlo. NIkad ga nisam iskoristio na pravi nacin, pa tako necu ni ovog vikenda, ali cu zato osedeti od nerviranja koga da ubacim do deadline-a...
Weenie Pooh Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Znaci da ce Petric opet na teren a hteo sam da ga prodam nocas.Ti bolje misli da li opet da udeliš traku Ešli Kolu, u nadi da će da ponovi performans od 30 poena <_<Ja ne znam čijem učinku da se nadam protiv tvojih, kad si mi pokrio i Teveza i Tourea. Možda Dembele opet napravi nešto na Old Traffordu, ili novodovedeni Podolski protiv CFC...
Pokojni Ruxin Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) Ja razmišljao intenzivno o WC-u najviše da se otarasim Petrića, sad više nisam pametan...sreća pa čekam uvek poslednji trenutak, inače bi i mene sigurno ubilo prekombinovanje kao duccu. :)Smisliću se valjda do sutra, ali sam nešto kontao da je sad pravi trenutak za divlju kartu, i ako ne bih verovatno promenio više od 3-4-5 igrača... Edited September 28, 2012 by bob loblaw
Прслин Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 inače bi i mene sigurno ubilo prekombinovanje kao duccu. Праслина Total transfers 18 Gameweek transfers 3 Wildcard Played
Dr Arslanagić Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 jebeni Berbatov :isuse:sakrpio sam tim, nije čak ni loše ali je tunjava navala (Ba&Podolski)više sam očekivao od Praslina
Tolaa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) Meni je jos donekle i dobro dosla povreda Berbatova, bar imam jednog sigurnog koji nece u tim. Sad samo da izaberem jos dvojicu koji ce na klupu, pa da se suprotstavim jednom od retkih timova koji je iza mene na tabeli. A ubedjena sam da ce Kagawas da se aktivira bas sad. Edited September 28, 2012 by Naa
Zoidberg Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 I meni odgovara neigranje Berbatova, jer je time eliminisana jedna trećina Arbeitmannovog napada. :)Mada opet, Podolski i Ba su dovoljno raspoloženi da bi moralo jako da se strepi od njih.Duel je veoma specifičan po tome što imamo samo jednog zajedničkog igrača (Cazorlu), što mi se nije desilo u prethodnih 5 kola, gde je uvek bilo najmanje 3-4 ista igrača.Ja sam napravio 2 izmene, a mislim da ne moram više da krijem. Naime, utopio sam Teveza i Hazarda i zaradio solidne pare, a kupio Silvu koji je bio na rasprodaji (sad vredi svega 9.6 u odnosu na 10.0 dinara koliko je bilo na startu) i 1 Bobija Zamoru iz QPR. koji se može pokazati i kao loša procena.Bitno je da ostalo cela 4 dinara banci, a od sledećeg kola se ide na kupovinu skuplje odbrane, koja je od starta donela sramotno malo poena. :)
zoki Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nakon puno razmisljanja, uzeo divlju kartu i zamenio 9, neka se spreme Zigini!! -_-Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts