Feindouno Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Tevez :smoris:zaradio sam 0.2 na njemu cini mi se posto ga prodajem za samo 9.5 :/
Feindouno Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Own Goal strijelac za Tottenham a za njim i Jermen™ Defo, valjda ce ostati ovako da pogodim tacan rez.Bale assist.Ulazi i Tevez da odigra oprostajnu utakmicu za Miami. Edited September 23, 2012 by Feindouno
Pokojni Ruxin Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Znao sam da ću da promašim za Hazardom ©, ali dobrooooo, ne mogu da kažem da sam razmatrao Ešlija (zbog iste stvari kao i Fei), a ne verujem da će Bale da uradi bog zna šta..2 asistencije Bejla. :fantom:Ali dobro, fala mu u svakom slučaju, kako stoje stvari doneće mi prevagu nad Muslinom.Edit - Ipak jedna, bio bag na sajtu. 2 razlike trenutno, ako Siti primi gol, najebo sam, ako Silva bilo šta uradi, najebo sam... Edited September 23, 2012 by bob loblaw
Zoidberg Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Kakva napeta završnica između Lezilebovića i mene. Lezilebović je u prednosti 48-47 nakon ovog kola Koščeljnog. :D On na terenu ima Yayu Toure-a (kome je upravo izbijen 1 poen), a ja Teveza. Zajedno imamo i Cazorlu, kome će ovo biti upisano kao asistencija, pa će rezultat biti 51:50.Ako Tevez ili Yaya naprave makar asistenciju, to će odlučiti pobednika. Ako ostane ovako, ja ću verovatno preteći i pobediti na bonus za Rafaela.Napeto kao kod Beške.
Feindouno Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Valjda ce skloniti asistenciju Kazorli posto je asistirao Leskot.
Weenie Pooh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Teško, obično ignorišu sve kontakte protivničkih igrača između strelca i "asistenta" <_<Subota: pet igrača 38 poenaNedelja: šest igrača 10 poena :isuse:Sam Spade me polako stiže, ako počaste Lescotta i Silvu sa 3 odnosno 2 poena bonusa, smanjiće mi prednost na ceo 1. Edited September 23, 2012 by Weenie Pooh
adasevic Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Cetiri igracha 30 poena... Mislim da sa sigurnoshcu mogu da tvrdim da sam ubelezhio svoju prvu pobedu u sezoni protiv Adasevica (koji sa osam igracha ima 26 poena)...Kazem ti da me bije neki maler protiv tebe :)Na kraju 55-42, mada mi je malolakse jer ni 8 poena u vidu Leskota na klupi mi ne bi pomoglo da te stignem...
nbg4ever Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pobeda, pobeda, pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ahhahaha, crknite od muke! Zene u kuhinje! :0.6:Quelle match! Quelle victoire! Kad je Demba dao gol, pomislih sve gotovo. Ne igra Tevez, a gospodza ima Rafaela koji ceka na klupi. Galas primio gol, Bejl i Kazorla nista, a njoj Kompani ima klin sit. I onda... Bejl asist (I TRI BONUSAAAA), Kazorla asist (I DVA BONUSAAA), Kompani -4, Jaja -1, ulazi Tevez da joj blokira Rafaela i na kraju 43-41. Dovidjenja, prijatno :smoris:
Moća Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Na kraju pobeda 58-50 protiv Clever Bastara jos mi ostao Leskot na klupi sa 8 poena. Naravno presudio je izbor kapitena meni Esli kol sa 15x2 a njemu Papis Sise sa 0x2.
cartman Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mene toliko kenja da ne smem ni da se javim ovde da ne bih nesto jinxovao :)Dobio do sada neporazenog Kalabastera zahvaljujuci golu i 3 bonusa Leskota
Dr Arslanagić Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Rutinska pobeda nad ekipom Dabogda crko R'n'R :fantom:ne ubadam kapitene kako treba
Sam Spade Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Teško, obično ignorišu sve kontakte protivničkih igrača između strelca i "asistenta" <_<Subota: pet igrača 38 poenaNedelja: šest igrača 10 poena :isuse:Sam Spade me polako stiže, ako počaste Lescotta i Silvu sa 3 odnosno 2 poena bonusa, smanjiće mi prednost na ceo 1.Kakav 1, u šta li ti gledaš?
Weenie Pooh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Gledam u 6 Larsonovih poena na klupi, ali sam zaboravio da ne može da uđe umesto Vermaelena jer imaš samo 3 defanzivca u postavi. Tačno bi smanjio na 48-47 da je ušao :)
Feindouno Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ovo sa asistencijama postalo k'o NBA, za sve ih daju.Pienaar dobio asist zato sto je ubacio loptu koju je Miralas sutnuo u precku i onda dao gol nakon odbijanca. To ranije nikad nisu davali.
Tolaa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pobeda, pobeda, pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ahhahaha, crknite od muke! Zene u kuhinje! :0.6:Quelle match! Quelle victoire! Kad je Demba dao gol, pomislih sve gotovo. Ne igra Tevez, a gospodza ima Rafaela koji ceka na klupi. Galas primio gol, Bejl i Kazorla nista, a njoj Kompani ima klin sit. I onda... Bejl asist (I TRI BONUSAAAA), Kazorla asist (I DVA BONUSAAA), Kompani -4, Jaja -1, ulazi Tevez da joj blokira Rafaela i na kraju 43-41. Dovidjenja, prijatno :smoris:Onome ko je Bejlu dao 3 bonusa zelim bolne hemoroide. I Manciniju isto sto je uveo Teveza. Sebe zbog dodatne izmene i Rafaelovih 11 poena na klupi necu da kaznjavam, dovoljna kazna mi je vec 3. ovakav poraz ove sezone. A tebi cestitam.
Recommended Posts