Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Oce li ova bitanga Cisse da uradi nesto ove sezone?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dajte hitnu prognozu za bonuse ? :( Jebem ti Felainija izgleda ce taj jedan njegov bod odlucivati !

Posted (edited)
mada bih vise volio da Ba umuva jos jedan zbog kladionice :lol:
štitio sam fantasy preko kladionice :lol: Everton v Newcastle UnitedPlayer To Score 2 or moreDemba Ba 17.00 Everton v Newcastle UnitedAnytime GoalscorerDemba Ba 3.75 Edited by Lezilebovich
Posted

Sramota me da vam kažem koje sam izmene napravio u ovom kolu.Menjao sam Bejla i Defoa za Toresa!!

Posted
Dajte hitnu prognozu za bonuse ? :( Jebem ti Felainija izgleda ce taj jedan njegov bod odlucivati !
Demba 0, Ben Arfa 1, Fellaini 2, Baines 3po Tot'nam sistemu :fantom:
Posted

na brzaka sam tapnuo Petrića i uzeo Berbatova :evil:

Posted

Sledece kolo mi 10 od 11 igraca igra kod kuce. Bice veselo, prebacujem 35p sigurno!

Posted
štitio sam fantasy preko kladionice :lol: Everton v Newcastle UnitedPlayer To Score 2 or moreDemba Ba 17.00 Everton v Newcastle UnitedAnytime GoalscorerDemba Ba 3.75
:pera:
na brzaka sam tapnuo Petrića i uzeo Berbatova :evil:
samo ti i 30 000 ljudi :fantom:
Posted
štitio sam fantasy preko kladionice :lol: Everton v Newcastle UnitedPlayer To Score 2 or moreDemba Ba 17.00 Everton v Newcastle UnitedAnytime GoalscorerDemba Ba 3.75
:Hail:
Sledece kolo mi 10 od 11 igraca igra kod kuce. Bice veselo, prebacujem 35p sigurno!
Smesi ti se i pobeda, igras protiv mene, a krecem sa -4.
Posted

Svi se sazale nad Mjukijem, i ja sam ga pustio.

Posted

36-35 pre bonusa za mene vs Coltrane... Prokleti manc ima Bainesa u timu :fantom: i dobija u Fergi tajmu !

Posted

Ipak necu raditi WC ima vremena. U ovom kripl kolu sam uspeo da sakupim 48 pts plus bonus za Stevu Pienara.

Posted

Htedoh da dodelim medalje, ali ipak ću morati da sačekam bonuse zbog dobitnika kola. Kod gubitnika se već sve zna i bez bonusa, ali bolje sve zajedno da objavim. :)Meni je Demba Ba zakovao poslednji ekser u kovčeg samim ulaskom u igru, a golove neću ni da pominjem. :)Sledeće kolo duel sa Lezilebovićem. Odlučio sam se da ne pravim nijednu izmenu i već sam sastavio tim za vikend. Naravno, neću otvarati karte i objaviti postavu, kako neprijatelj ne bi previše prilagodio taktiku u datoj situaciji.Mada iskreno, može da pita Feia ko će mu biti kapiten, pošto ćemo se verovatno opet poklopiti i zajedno kukati za poene istog. :D

Posted

Sreca da nisam gledao prvo poluvreme pa sam saznao da je Baines dao gol tek kad je Demba Ba izjednacio :)Oborih lebrona kao jednog od onih koji su imali 100% ucinak do sada. Od ovog kola time se mogu pohvaliti samo jos 2 ekipa - Black horses i Kalabaster...U sledecem kolu na Ultimo Beer Centre... ne znam ni kako ni zasto, ali kad god sam sa njim igrao nisam dobro prosao, pa me ni ovaj 1 osvojeni bod protivnika u 4 kola ne da zavarati :)

Posted

Ladno Bejns nije dobio 3 boda. Paradoks!!!Nego da vidimo kako se kotiraju gubitnici i pobednici u ovom četvrtom kolu.Gubitnici:Zlato - Argentini Utd. nije bilo dovoljno ni 46 bodova protiv renomiranih 110% (poraz 46:53)Srebro - LeziLebeDaTeJedem je pružio izuzatan otpor NK Pakistanu , ali dovoljan samo za častan poraz (rezultat 44:51)Bronza - Morževi United ponovo u ovoj neslavnoj kategoriji, ali sa najmanje sjajnim odličjem. Spojlerovci su se pokazali prejakim (43:55)Pobednici:Zlato - Čuvari Tradicije su se previše opustili kad su videli da protivnik kreće sa -40, pa je bilo dovoljno svega 34 poena za pobedu (34:-10)Srebro - FC Ronin tesna pobeda u poslednjim sekundama bonusom Lejtna Bejnsa protiv Dabogda Crko R'n'R (37:36)Bronza - Terrible Muriel koji je u jednako tesnom meču dobio favorizovanog Miami Heata (38:37)U ovom kolu je bio i jedan nerešen meč između Ultimo Bear Centra i Weenie Poohsa od 36:36, ali nisam mogao nikog da svrstam u pobedničku kategoriju iako su svojim poenima to zaslužili. :DUkupan poredak:Gubitnici- Misirke zadržavaju zasluženo vođstvo sa 5 poena- Morževi United se odvajaju od grupe i sad su sami na drugom mestu sa 4 poena- Čuvari Tradicije, Trotters Inc i Argentina Utd po 3 poena- Petoletka i LeziLebeDaTeJedem imaju po 2 poena- FC Ronin i Neugodan rival po 1 poenPobednici- Black Horses ostaju na čelu sa 4 boda- Šurdilović Ltd, 110% i Čuvari Tradicije svi po 3 boda- Đubretari, Neugodan Rival, Buljarica Brothers i FC Ronin solidnih 2 boda- Dabogda Crko R'n'R, FK Pastir i Terrible Muriel po 1 bod

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...