Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Iskoristila sam WC, sad 2 nedelje razmisljanja koga da ostavim na klupi.
:thumbsup:

Posle Sotonskog™ starta i ja imam u planu da odigram divlju kartu, mada cu to ostaviti za sredinu sledece nedelje...

Cekaj, a ne dobijam nikakav bonus sto sam u ovom kolu imao najbolji rezultati i 89 poena, odnosno 85 zbog transfera?Videcemo cetvrto kolo kako cu da zavrsim, igram protiv SParka koji ima fantastican tim.
ti mislis da je fantstican, a ja gledam da li da pravim visak transfer da sredim tim. :lol:
:thumbsup:
Taman da se uigraju do derbija.

Protivu novopečenog mladoženje sledeće kolo. Izgleda da nam je pola ekipe isto, odlučivaće detalji

Edited by Lezilebovich

Zamenio Borinija Tevezom i Zabaletu Bainesom, uz malecnu doplatu i minus 4 poena. Potezi očajnika...

ti mislis da je fantstican, a ja gledam da li da pravim visak transfer da sredim tim. :lol:
Pa gde vise da sredjujes? Sve same azdaje imas u timu, osim mozda odbrane. Ali i to kako-tako fercera koliko vidim :D
Protivu novopečenog mladoženje sledeće kolo. Izgleda da nam je pola ekipe isto, odlučivaće detalji
tako nekako. plus za mene je Vermalen ali strepim od sopstvene navale.
strepim od sopstvene navale.
kao, toliko je jaka da je se i sam bojim <_<

<_<držim Podolskog ali Petrić ide u kanal dolaskom Berbatova (inače sam jebenog Petrića stavio za kapitena prošlo kolo :isuse: ) a Ba je isto bulja.

Ja cu izmene tek kad prodju kvalifikacije jer ce svi zivi da se izlome u repkama ko po obicaju.

• 2 weeks later...

Pozdrav Persijevcima™ :lol:_62838842_015953779-1.jpg

:cry:

Ou nou ju didnt? :o

Naravno da nisam. Ponadao si se? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.