Feindouno Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Iskoristila sam WC, sad 2 nedelje razmisljanja koga da ostavim na klupi.
Hobbit slayer Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Posle Sotonskog™ starta i ja imam u planu da odigram divlju kartu, mada cu to ostaviti za sredinu sledece nedelje...
Timmi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Cekaj, a ne dobijam nikakav bonus sto sam u ovom kolu imao najbolji rezultati i 89 poena, odnosno 85 zbog transfera?Videcemo cetvrto kolo kako cu da zavrsim, igram protiv SParka koji ima fantastican tim.ti mislis da je fantstican, a ja gledam da li da pravim visak transfer da sredim tim.
Lezilebovich Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) Protivu novopečenog mladoženje sledeće kolo. Izgleda da nam je pola ekipe isto, odlučivaće detalji Edited September 3, 2012 by Lezilebovich
Weenie Pooh Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zamenio Borinija Tevezom i Zabaletu Bainesom, uz malecnu doplatu i minus 4 poena. Potezi očajnika...
Behemoth Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ti mislis da je fantstican, a ja gledam da li da pravim visak transfer da sredim tim. Pa gde vise da sredjujes? Sve same azdaje imas u timu, osim mozda odbrane. Ali i to kako-tako fercera koliko vidim :D
Dr Arslanagić Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Protivu novopečenog mladoženje sledeće kolo. Izgleda da nam je pola ekipe isto, odlučivaće detalji tako nekako. plus za mene je Vermalen ali strepim od sopstvene navale.
Lezilebovich Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 strepim od sopstvene navale.kao, toliko je jaka da je se i sam bojim <_<
Dr Arslanagić Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 <_<držim Podolskog ali Petrić ide u kanal dolaskom Berbatova (inače sam jebenog Petrića stavio za kapitena prošlo kolo ) a Ba je isto bulja.
Moća Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja cu izmene tek kad prodju kvalifikacije jer ce svi zivi da se izlome u repkama ko po obicaju.
Recommended Posts