Weenie Pooh Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I sad ce jebeni Persi da ode na 14, samo zato sto su ga zacepili na 13 od samog starta, a dosta ga ljudi nije dovelo jer je bio neizvestan™.Dosta ljudi :DDa sam ja imao je dosta ljudi imalo pameti da stavi traku Lambertu (8) umesto Cisseu (2), prešla bi se magična granica od 50 :o Ovako...
nbg4ever Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Pa... evo ja, na primer :PNe, ozbiljno. Vec je otisao 0.3 gore od pocetka, a dao je samo jedan gol (ne racunam ovo danas). A najskuplji je igrac. Jbte, pa proslu sezonu je zavrsio sa 13.2
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Ahaha, a htedoh da kazem pre utakmice da sam najzad ubelezio prvu pobedu osim ako Persi ne postigne het-trik ili tako nesto. Ne znam kako sad stoje stvari izmedju mene i Ronina, ali prilicno sam siguran da sam izgubio...covek ni ne igra aktivno jbte, ali zato je ostavio ovog indijanca za kapitena. Fantaziju teraj se u penis!Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Edited September 2, 2012 by bob loblaw
Zoidberg Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Izašli bonusi. Ima i komičnih. :DNa primer Evra 2 poena, Nolan bez ijednog.Morževi na kraju doživljavaju i drugi poraz u ligi sa 66-61 i tako padaju u donji deo tabele uprkos 215 ukupnih poena.Molim Spojleroviće da budu nežniji u idućem kolu. A ako već treba da bude grubo, molim da ne bude sa divljom kar(t)om. Hvala. :(
zoki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Proglasavam pobjedu! :lol:Cestitam zokiju na 1 fer i korektnom mecu, na kraju cemo imati obojica preko 50 bodova, nije ni lose za kriplfajt™.I konacno da odigram protiv aktivnog™ protivnika.E, pa čestitam, Cazorla je presudio... Ja ipak zadovoljan, držim se u Top 5 u Klasiku, krenuće i serija u H2H, samo polako... :fantom:Počinjem operaciju "Kako kupiti RVP", prvi nogu u dupe najverovatnije dobija Silva, imam u šteku 1m pa ću polako da skupim i tih 13 i kusur milioneta...
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Hvala, hvala.Cazorla me izvukao. Spremi se Mjuki!
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ako je neko raspolozen da ispuni svoju kvotu dobrih dela za danas neka javi kako stoje stvari izmedju mene i Ronina. Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ako je neko raspolozen da ispuni svoju kvotu dobrih dela za danas neka javi kako stoje stvari izmedju mene i Ronina.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk51-49
Zoidberg Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Rutinskih 51:49 za tebe.A nije da je Ronin bio neaktivan. Odradio je 2 izmene pred ovo kolo, tako da je potpuno smišljeno i prepredeno ubacio Van Persija protiv tebe. Doduše, to mu nije pomoglo jer mu je više od pola igrača osvojilo po ceo 1 bod. :D
Behemoth Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ako si ti 110%, pobedio si FC Ronin 51-49.
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Holy mother of god, kukanje se isplatilo!Hvala puno momci na lepim vestima, ali ne mogu poverovati da sam najzad nekog dobio u ovom fantaziju dok ne vidim svojim ocima. :)Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Moća Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Meni 68 poena nije bilo dovoljno za pobedu a ti dobio sa 51. Vidim ja da cu ove godine otici u Cempionsip.
Moća Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Samo 5 igraca od 38 imalo bolji skor od mene u ovom kolu i ja naleteo na jednog od njih. Sreco gde si?:cry:7. u klasiku al to mene ne interesuje.
Tolaa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Samo 5 igraca od 38 imalo bolji skor od mene u ovom kolu i ja naleteo na jednog od njih. Sreco gde si? :cry:7. u klasiku al to mene ne interesuje.Od mene bolja osmorica, tako nesto je bilo i u prva 2 kola. U sledecem FK Pastir , koji je, naravno, u ovom kolu losiji od mene, ali vec vidim da ce mu se tim preporoditi za sledece kolo i da ce me dobiti sa 4-6 poena razlike.
Recommended Posts