Moća Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dajte sastave za Soton-MUTD izgleda ne brani De Gea i protivniku ulazi Jasklainen sa 8 poena
nbg4ever Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Eh, a gledao sam jeftinog Dzenkisona pre pocetka, ali nije mi se dalo
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Man Utd team to face Southampton : Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, Can PersieIdi SAF u pizdu materinu, i ti i Nani.
Zoidberg Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 E moj SAF-e. Više neću uzimati igrače UTD-a. U ovakvoj delikatnoj situaciji kad je Federici na produženom odmoru, on da ne ubaci De Geu. To znači da mi 4 igrača iz defanzive imaju ukupno 2 boda. Sad još videti da li će Simpson doprineti nekim negativnim.Dobro. Kad je situacija ovakva, mogu samo da dam punu podršku Lallani da uvali koji Lindegardu.Ajmo Lallana, majstore! :Hail:
kralj Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Preostaje mi samo da ispratim vlastitu egzekuciju.
Tolaa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dobro je, Rafael je tu. Valjda nece UTD primiti gol. -11 bez bonusa kad kralju udje izmena, meni ostali Rafael, Cabaye i Ba. Treba mi 15-ak poena od njih trojice da bih bila sigurna.
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Proglasavam pobjedu! :lol:Cestitam zokiju na 1 fer i korektnom mecu, na kraju cemo imati obojica preko 50 bodova, nije ni lose za kriplfajt.I konacno da odigram protiv aktivnog protivnika.
Weenie Pooh Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Lambert :Hail:Ajmo sad jedan i Lallana, čisto reda radi. Edited September 2, 2012 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) O jbte, otišao sam u minus da bih izbacio Puncheona a ubacio Allena jer sam skapirao da je izgubio mesto u timu posle prvog kola...morao je sad asistirati pajser. Edited September 2, 2012 by bob loblaw
Zoidberg Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Lambert :Hail:Ajmo sad jedan i Lallana, čisto reda radi.Moram priznati da je jako hrabro držati 2 igrača iz tima koji je ušao iz druge lige. To se obično obija o glavu.A moje vođstvo je previše rano počelo da se kruni. Van Persi već metnuo jedan, a Simpson popio gol. Ostalo još 9 u zalihama. :D
kralj Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 O jbte, otišao sam u minus da bih izbacio Puncheona a ubacio Allena jer sam skapirao da je izgubio mesto u timu posle prvog kola...morao je sad asistirati pajser. Allen mi deluje kao definicija igraca od koga treba bezati na fanatsy igrama. Mora i to da se plati.
Pokojni Ruxin Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Trebao mi je veznjak do 5.5, a ovaj neće izbijati iz prve postave Liverpula...pa ako usput zabode koji gol, asistenciju, bonus - zabode. :) Edited September 2, 2012 by bob loblaw
Feindouno Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Za te pare si mogao da uzmes Marvoa i jos ti ostane milion :lol:Ne igra al nije ni bitno...
Recommended Posts