Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

pa posle kad ga je prodao, što igra :D
Ovo svakako :isuse:Koliko je tebi dobro...

Mocni Walters 10 poena,al zato Shawcross,Fellaini i debilcina Bale kojeg prodajem nakon ovog kola svi po 1.Valjda ce trojac iz Sitija Zabaleta,Yaya i Tevez© opravdati ocekivanja™.Pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje,protivnik krece sa -8,ja sa -4 al on nema izmjena,a ima i Pogrebnjaka i Balotelija© koji nece igrati.Na pogadjalici ubo 2 X-a.

Opušteno bre, svi smo se lepo poraspadali!!! :0.6:
Djibril ti mase sa klupe :lol:
Ovo svakako :isuse:Koliko je tebi dobro...
Ne znam da li si ga prodao, ali pominjao si mu familiju u smislu "evo ga, sad igra". A dobro mi je taman za prestižno #32 mesto na tabeli...

Ok, ok, kupujem Yayu iste sekunde, Ubeđuje me svako kolo, a nikako da ga poslušam. VdVaart out, Yaya in. I to je ta jedna izmena za ovo kolo. :)

Samo da Tevez danas da 2-3 gola...

Jebo te Tevez, ako si ti Black Horses? :mad:

Edited by Weenie Pooh

Black Horses ti je Behemoth, i da pridruzujem se molebanu za Teveza :Hail:

WTF je sad Behemoth? Nikad mogu da prebrojim koliko nas LFC simpatizera ima ovde, iz glave znam za... četvoricu? Petoricu. :unsure:

Jebo te Tevez, ako si ti Black Horses? :mad:
Prisutan evilsmile.gifNicim izazvan vec sakupih 50-ak poena. Ako Tevez zamrezi neki gol bice jos bollje.A sutra jos Vidic i Vermelen.
Prisutan evilsmile.gifNicim izazvan vec sakupih 50-ak poena. Ako Tevez zamrezi neki gol bice jos bollje.A sutra jos Vidic i Vermelen.
:ozoki i ja mozemo da se udaramo nogama u dupeta ako zajedno skupimo 50.

Ovo preti da postane moje najbednije kolo u istoriji svih mogucih Fantazija.. :frust::lol:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

al' si ih ubo svaka ti čast :Hail:ceo napadački deo ima assist ili gol.

Edited by Lezilebovich

Zamora :isuse: Sad fali samo da ga Tevez zavuče...

Prodao sam Yayu pred ovo kolo...homer_monkey_think_brain-150x150.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.