zoki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Je li Fei, stvarno, gde iskopa ovog Marveaux-a, nije ni na klupi?!Kreću ti i Galas I Voker... Edited September 1, 2012 by zoki82
Прслин Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Није Феи луд, Марва је најјефтинији играч средине терена који понекад и уђе у игру, овогодишњи Фергусон.
kralj Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Musavi i Adebajor na klupi. :isuse:A Lukaku ni na klupi... Edited September 1, 2012 by kralj
zoki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Moja greška, ja se istripovao da taj igra za WBA pa ga tamo tražim, sad videh da je u Newcastleu...
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Moja greška, ja se istripovao da taj igra za WBA pa ga tamo tražim, sad videh da je u Newcastleu... 'bo te Uini Pu
nbg4ever Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ima li neko ko se nece posrati po njemu zbog Marvoa? :DIstini za volju, doticni je bio "in form player" u preseason sekciji Fantasy scout-aPred pocetak sezone, svi su predvidjali da WHU will hemorrhage goals, ako se secam tacne fraze. Kad ja tamo, a ono medjutim
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ima li neko ko se nece posrati po njemu zbog Marvoa? :DIstini za volju, doticni je bio "in form player" u preseason sekciji Fantasy scout-aA jesi ga gledao nekad? A, a? Ajde priznaj, jesi li?Evo ni danas ne igra za West Brom taj govnar Marvo :fantom:btnj u sledecem kolu spektakl
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Samo da pozdravim Asmira, takodje iz svlacionice.
Hobbit slayer Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) http://www.b92.net/s...1&nav_id=639432Baloteli se tako neće naći u timu za subotnju utakmicu sa Kvins Park Rendžersom. 'Bem ga coravog...Mada sam iskusno "pustio niz vodu" ™ i ovo kolo... Edited September 1, 2012 by Hobbit slayer
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Krv ti jebem kakav majmunski gol je Swansea primio :isuse:Na drugoj strani Michu daje opet pas prije asistencije... gol Rautlidz, asist Dajer, opet. Igra ko zmaj. Edited September 1, 2012 by Feindouno
copkillah Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Meni dvojica iz odbrane neće igrati jer nisam imao koga da ubacim (na klupi dva Čelsijeva i jedan Redingov. Morao sam da menjam Songa i doveo sam upravo Michua, dok ne postane preskup i dok je u formi :)
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Rezultat 4-3 za mene, kapiten isti i jos po 4 igraca od kojih meni Marvo sigurno ne igra od pocetka a Nani je takodje kritican.Tacnije rezultat je 0 vs -1 zbog ekstra transfera
copkillah Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Meni dvojica iz odbrane neće igrati jer nisam imao koga da ubacim (na klupi dva Čelsijeva i jedan Redingov. Morao sam da menjam Songa i doveo sam upravo Michua, dok ne postane preskup i dok je u formi :)
Recommended Posts