kralj Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Igram protiv Misirke u najboljem mogucem trenutku po njega. Slutim prvi poraz.Jedino da se uzdam u Silvin nastavak serije.
Baba Ji Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Igram protiv Misirke u najboljem mogucem trenutku po njega. Slutim prvi poraz.Jedino da se uzdam u Silvin nastavak serije.Misirka je žensko :)
kralj Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Uh, izvinjavam se... Time ce poraz da bude jos bolniji.
Feindouno Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Да оће Дортмунд у Д...:Hail:Dovodjenje Kaboula je nesto najgluplje sto sam uradio u ovoj mladoj sezoni ali ima vremena za gluplje poreze. Do tad igram sa 9-10 igraca
Tolaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Uh, izvinjavam se... Time ce poraz da bude jos bolniji.Navikla sam, 3-4 puta po sezoni. :)Lose slutis, moj 3. poraz je na vidiku. Cetvorica iz Redinga ili Celzija, bar jedan mora da leti da bih imala 11 koji ce da igraju, a tu je i Silva koji place za transferom, i ne samo on. A zahvaljujuci povredi Aguera imam samo 1 free transfer. Nisam jos odlucila, ali verovatno krecem iz minusa.
Lezilebovich Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Izbacio sam Silvu i jednog Redinga i krećem sa -4 u novo kolo i jednom izmenom.
Weenie Pooh Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ih, vi kao da je Silva završio karijeru na Etihadu. Mancini rotira konstantno, igraće mu i Silva umesto Nasrija skoro, MMW.
kralj Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Navikla sam, 3-4 puta po sezoni. :)Lose slutis, moj 3. poraz je na vidiku. Cetvorica iz Redinga ili Celzija, bar jedan mora da leti da bih imala 11 koji ce da igraju, a tu je i Silva koji place za transferom, i ne samo on. A zahvaljujuci povredi Aguera imam samo 1 free transfer. Nisam jos odlucila, ali verovatno krecem iz minusa.Ne znam, jos se privikavam na prognoze, ali mnogi igraci su ti u favorizovanim timovima (Siti, Njukasl, Totenhem...)Sa golmanima sam odradio fenomenalan posao (uzeo oba koja propustaju trece kolo).
kralj Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ih, vi kao da je Silva završio karijeru na Etihadu. Mancini rotira konstantno, igraće mu i Silva umesto Nasrija skoro, MMW.+1Silva im je kljucni igrac iako maltene godinu dana nije u formi.
Lezilebovich Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 S tom namerom sam ga i kupio, ali izgleda da neće konsatno igrati, a čini mi se da je preskup da bi nekad igrao, a nekad ne.
Dr Arslanagić Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 tek sad vidim da moj H2H oponent ima A.Kola, Ivanovica i Lampara u prvih 11 :0.6:
Dr Arslanagić Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 jeste ali je svakako u problemu jer i na klupi ima jednog igrača koji neće nastupati ovo kolo... ili ide u minus sa izmenama ili mu dvojica suše ovo kolo.
Feindouno Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 igraće mu i Silva umesto Nasrija skoro, MMW.i Tores ce slomiti nogu u narednih mjesec dana. Eto ti sad.
Recommended Posts