Weenie Pooh Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ali svejdno, totalna nepravda da Hazard ne dobije ni bod bonusa. Da je on dao gol na kraju, imao bi sigurno 2 komada (naravno, 3 rezervisana za Cahilla), a ovako ništa.Naravno. Jedina gora stvar od onog proizvoljnog sistema (u narodu poznatog kao Čarli Adam Sistem) je ovaj sad automatizovani, koji mora da dodeli 3 boda bonusa svakom defanzivcu koji da gol. (Kao da to samo po sebi već ne donosi 6.)Bolje da ukinu te bonuse skroz nego ovako nakaradno...
Dr Arslanagić Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) mene je sramota osvojenih 56 bodova, jebenti kapitena Silvu i vicekapitena Aguera :isuse:najgore od svega, ostale sam fino ubo, Vermalen, Kejhil, Ture, Petric i Pogrebnjaku nastupu besa radila je divljakartaTMEDITčestitke Praslinu Edited August 23, 2012 by Arbeitmann
sabahudin Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 i mene ukopase Sitijevci, totalni raspad u prvom kolu.
Feindouno Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Kad krenu ona kola u kojima se dobija 19:17 i sl. bice vas sramota ove kuknjave zbog 'samo' 55 bodova
Tolaa Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Na kraju 77-72 za 25. maj, iako je na pocetku izgledalo da ce me oprati sa 30-ak razlike. Cestitke. Traka verovatno prelazi Hazardu za sledece kolo, to me je kostalo u ovom, a jos ne znam koga cu umesto Aguera. Cilj do kraja sezone je pomeriti se za jedno mesto na gore, jer sam trenutno prva ispod crte.
SNARC Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Upotrebljena divlja karta..promenjeno 7 igracaDalje cackam jedino ako neko iz Engleske kupi Hulka ili Falkaa
Zoidberg Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Imam neki osećaj da ćemo svi imati iste timove nakon par kola. :DHazard, Ivanović, Petrić, Michu, Tevez...Meni vrednost tima već skočila na 100,5 jer imam trojicu od ovih pet.Iskreno, mene najviše brine treće kolo, jer sam pretrpao tim Reading-ovcima i Chelsea-evcima. Glupa gramzivost u prvom kolu. Mislio sam da vršim po izmenu u prva dva kola kako bih to sanirao, ali sam morao da izvršim hitnu intervenciju zbog odlaska Songa u Barsu. A u sledećem verovatno VdVaarta , jer će čovek izgleda ulaziti sa klupe na 20-ak minuta, a to ne vredi 9,0 dinara. :D Tako da treće kolo čekam bez ijedne izmene. :ph34r:U drugom kolu protiv Argentina Utd, kome ako polude City-jevci, nemam šta da tražim. Eventualni adut u koga mogu da se uzdam, a da ga nema protivnik je Santi Cazorla. Od njega očekujem da dobaci do 8-9 poena kako zna i ume. :D
clever bastard Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Imam drugi najgori broj bodova od svih pobjednika.60 ukupno,al koga briga,pisu se 3 boda :DU sledecem kolu protiv Banjica boys s kojim imam cak 5 istih igraca
LeBron Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Imam drugi najgori broj bodova od svih pobjednika.60 ukupno,al koga briga,pisu se 3 boda :DU sledecem kolu protiv Banjica boys s kojim imam cak 5 istih igracaKoga ces za kapitena? Da nam to bar ne bude isto...:))
Feindouno Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) To je to, uskoro cemo svi biti isti.Nije Praslin kriv, mi smo govna :DAli kakav derbi u drugom kolu: 8 Kalabaster 1 0 0 72 3 8 Miami Heat 1 0 0 72 3 Edited August 23, 2012 by Feindouno
clever bastard Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Koga ces za kapitena? Da nam to bar ne bude isto... :))bale ili tevez,jos cu razmisliti,al najvjerovatnije ovaj prvi
Feindouno Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dovedem idiota da pokrije rupu na mjestu Kolarjeva i evo sta se desi Knee injury - 50% chance of playing
LeBron Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 bale ili tevez,jos cu razmisliti,al najvjerovatnije ovaj prvijbg..meni stoji na bale-u...:)ali mozda se promeni...svakako nece biti nereseno...a Fei standardno lupeta pa sta nabode...
Recommended Posts