Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

Valjda je Kralj rekao da su njegovi Kalabasteri.Ovi Kagawasi su sumnjivi. Pretpostavljalo se da je to Segundo, ali su njegovi bili Konobari, koji su nažalost izbačeni usled nedostatka informacija. :mellow:Što se tiče Michu-a, ipak sam detaljnije poslušao Forvo i čini mi se da je Miću najpribližniji izgovor. :DNaravno, pod uslovom da ovaj što mu izgovara ime nije neki trol. :evil:Evo link:http://sr.forvo.com/word/michu/#es

Edited by DrZoidberg
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To je to, igramo ligu sa nekim fantomima, jebena megalomanija :isuse:

Posted

Ali kako sam iskusno prebacio Jagielku na treću izmenu, da slučajno ne dodje u priliku da zameni jake prvotimce :fantom:

Posted

Slabo je ovo, tuga :(Valjda ce CFC da ispostuje ne bi li se stiglo do zacrtanih 70 bodova.

Posted

Ma i tu sam se sjebao sa Ramirezom. Kakav fail od veznog reda gde sam spucao najveće pare

Posted

Ekspedovao sam Aguera i doveo Teveza. Junajtedovci mogu malo da sacekaju.Sad kad pokidaju protiv Fulama... <_<Felaini nastavlja gde je stao prosle sezone. Everton ima sasvim solidan raspored, moglo bi se kod njih dobro pazariti

Posted

Za sad nije uopste u autu. Jos uvek cekaju na sken.Ali necu da cekam, rizikujem pad Aguera i rast Teveza. Ne verujem da ce igrati sledece kolo, u gostima protiv L'poola.Nakon toga sledi goleada kuci sa QPRom. Ako mu ne bude nista, mozda zaigra tu, ali kao sto rekoh... why risk it?

Posted

kako si menjao kad nije gotovo kolo? ima jos jedna tekma...

Posted

jesi napravio transfer Aguero - Tevez?

Posted

zaboravi, ja sam Nevid Ćoronja a uz to sam i glup :isuse:

Posted

:DA taman sam hteo da vidim dokle bi se terali :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...