Feindouno Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 120 poena na pogadjalici, Arsenal mi izbio jos 20 ovim trecim golom.Na fantaziju standardno sranje, Uolkot duplo vise poena od kapitena Santija za 3 puta manje minuta
nbg4ever Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 A meni uterao 5 ^_^Pogodio i djokera na tacan Everton. Vila takodje tacan rez.Fantazi, pa... sta da kazem. Krenuo sam sa -20 i osam dabl gejmvik igraca. Dvoumio sam se da li da za kapitena stavim Kazorlu (kao i dedi), ili Persija koga ovaj nema. Odabrao Santija :thumbdown:Arsenal me, od povrede Volkota, konstantno jebe. Scesni, Kazorla, Mertesaker, Sanja. Nikad nista od njih. O'Neal iz Vest Hema jedini uradio nesto uz Jagielku. Moji aduti poput Suareza, Sanje, Berbatova - tuki. Ni dedijevi nisu nista bolji
Moća Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Znaci sta god da stavim kog god da kupim zamenim ubacim dobijem jedan veliki KURAC!
Tolaa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Distin 9, ostali nisu vredni pomena, sem mozda Snodgrassa. Pola tima mi je dobilo kartone.Na pogadjalici 110, ni meni nije bio potreban treci gol Arsenala.
clever bastard Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 90 bodova mi je na pogadjalici donio arsenal,ostalo nije vrijedno pomene,ni sto se tice pogadjalice ni sto se tice fantazija.
Weenie Pooh Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Naa, pozdravio te Sessegnon :P (Da nisam bio tako glup da ostavim Mariapu kao tek treću izmenu. možda bih imao i šanse...)
nbg4ever Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 (edited) Moj plan koliko toliko ide ocekivanim tokom. DeGea klin, Persi gol i bonus, O'Nil bonus. Nazalost, nisam ocekivao klin Sanderlenda. Uskoro na scenu stupaju moji dabl gejmvikersi. Al osecam da ce me sjebati nedavanje © Persiju. Edited April 14, 2013 by nbg4ever
Feindouno Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Kakva ekipa jebote, izgubicu od mrtvog adasevica :isuse:Baines 6, Walcott 4 i 8 (OSAM!) majmuna sa po 2 boda.
Tolaa Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Naa, pozdravio te Sessegnon :P(Da nisam bio tako glup da ostavim Mariapu kao tek treću izmenu. možda bih imao i šanse...)Od pocetka ovog kola sam sigurna da pobedjujem, tako da me ni Sessegnon nije zabrinuo. Imas poen prednosti i Baneta protiv mojih 6 igraca, ako pobedis, mozda ti i ustupim svoje mesto u Premieru sledece sezone. :P
Weenie Pooh Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 I ja sam bio siguran da pobeđuješ, ali ne bi mi bio prvi put da pogrešim. Saš da vidiš jedan hat trick + clean sheet Ivanovića...
Tolaa Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Ako misli ikad vise da zaigra za reprezentaciju, ima da radi kako Tolaa kaze. 2 poena, dosta mu je, stavila sam na pogadjalici da ce im Fulam dati gol.
Feindouno Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Toliko sam jadan da mi niko nije dobio ni poen bonusa
Lezilebovich Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Srećom kupio sam Artetu, ali sa druge strane i novopridošli Duff je izašao u 9. minutu . 3 napadača - 3 dvojke. Dobra stvar je što i Trotersi imaju istu napadačku liniju (kao i kapitena i zamenika kapitena koji isti briljiraju sa dvojkama )
Behemoth Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Ja se drzim na -5 sa liderom, i to uglavnom zahvaljujuci njegovom ekstra transferu. Imamo par istih igraca, bice neizvesno do kraja cini mi se. Bodovi su mi neophodni jer sam u grupi ekipa koje se bore za PPPremiership dogodine.
Recommended Posts