Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted
:isuse:
Nemoj da se nerviraš, nisi ni 20 poena u minusu. Onaj moj ekstra transfer te takoreći drži u igri...
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

meni treba da vidara i rafaelara uopšte zaigraju i da daju po neki gol, a da rvp dobije crveni . nije baš realno, ali nije gotovo dok debela...

Posted
Izgubio zbog kapitena Sukija.
Izvini. Upravo gledam, od kako je meni kapiten zaradio je 9 poena na tri utakmice. A na tri utakmice pre nego što sam ga upropastio? 43 poena. Još jedno kolo, pa ga teram u 3PLM.
Posted

17 poena! Imam najgori skor u celom h2h-u :0.6:

Posted (edited)
Nemoj da se nerviraš, nisi ni 20 poena u minusu. Onaj moj ekstra transfer te takoreći drži u igri...
Ne nerviram se vec me sramota da gubim od tebe :isuse:edit: tek sad vidim koliko te zapravo usralo. najbolji rezultat u H2H :isuse: Edited by Feindouno
Posted

I treba da te bude sramota.Nisam vam ja kriv što ste svi podbacili u istom kolu, meni je ~50 poena prosek -_- Još kad bi moj kapiten nekad nešto uradio...

Posted

Ali kako mi se QPR sinoc popisao, na ionako ocajno kolo. Taman sam imao klin od Hila, i tacnu razliku na IKTSu... kad ja tamo, a ono medjutim. Mislim, ne bi mi znacilo previse, ali bas da me sutiraju dok sam na zemlji. Nije lepo.

Posted

Rutinska pobeda protiv pretposlednje plasiranog neaktivnog tima, ucvrscujem se u prvih 10, gde cu valjda i da ostanem. Kad sam uzimala po 70 poena u prvom delu sezone, bila sam medju poslednjima, sad sa po jedva 40-ak se borim za Ligu Evrope. :isuse:

Posted
Ali kako mi se QPR sinoc popisao, na ionako ocajno kolo. Taman sam imao klin od Hila, i tacnu razliku na IKTSu... kad ja tamo, a ono medjutim. Mislim, ne bi mi znacilo previse, ali bas da me sutiraju dok sam na zemlji. Nije lepo.
Sledece kolo Ti - Ja
Posted

Clash of the titans, maltene <_<

Posted

Weenie, u nas okrsaj krecem sa -4. Da te malo pocastim, posto cu biti nemilosrdna.

Mozda dobacim i do 50 bodova.

Posted

Jel ima nekih nagovestaja kada ce biti jos dabl gejvikova? Ja sam vise izgubio nit ko sve treba da odigra, pa sad jos neki pauziraju, a samo su Arsenal, Fulam, Everton, WH i MU potvrdjeni. Znam da su na cekanju Che, MC, Swa, WBA,...Sledece kolo ce biti interesantno, u svakom slucaju

Posted

9 timova u borbi za 3 posljednja mjesta, yanimljivo™

Posted (edited)
Weenie, u nas okrsaj krecem sa -4. Da te malo pocastim, posto cu biti nemilosrdna.

Mozda dobacim i do 50 bodova.

Hvala, hvala, nemoj samo da me počastiš kao ja Feindouna, od -4 u startu do +15 na kraju.Ne znam šta da radim sa Suarezom, hteo bih da ga prodam da mu skinem maler ali nemam para u banci za RVP, a jedine druge opcije od ovih što dupliraju utakmice su Demba Ba i Berba Ba... prvi nije siguran starter, a drugi me je ujebao šestopedeset puta do sada :unsure:Ups, ipak Chelsea igra samo jednu... još gore. Da li da uzmem Berbu i gledam ga kako statira 180 minuta dok Suarez teroriše Reading, ili da rizikujem nečinjenjem? Edited by Weenie Pooh
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...