Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted

Tolaa zna znanje za razliku od Timmija i ostalih baljezgaca™

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Samo se vi raspravljajte, na kraju ce, naravno, biti kako Tolaa kaze. :fantom:20 timova u Premieru, koliko god ostane u Championshipu, 3 poslednja/prva idu direktno dole/gore, a 16. i 17. iz Premiera i 4. i 5. iz Championshipa idu u baraz gde u Premier idu ona dva tima koja su skupila najvise bodova.
24328845.jpg
Posted

Katastrofa. O'brajen asist, Jusi 8 odbrana, Timi na poen iza mene :isuse:

Posted

Nereseno. Sta sam ja bogu skrivio danas, da mi je znati

Posted

Drugi rezultat u lizi™ i to sa kapitenom koji je uzeo 2x2 boda.Na pogadjalici odron™, Arsenal +90, sve ostale utakmice zajedno -5

Posted (edited)

1 cetvrto mesto i zona LS. Inace, ljudi vreme ja da malo ozbiljnije pristupite mecevima sa Sokolovicima, nije u redu da bude bas tolika bodovna prednost. Evo sad covek pobedi sa 31 poenom :mad:

Edited by ducca
Posted
ja nisam ni pratio. kako jebo te kurac?
A sta ima da se prica. Ja sam svoje zavrsio sa Lukakuom, a tebi je preostalo 4 odbrambena i golman. Juce osam poena prednosti, Vest Hem prima 3 komada, ali O'brajen ima asist, a Jusi 10 (!?) odbrana. Sto je najsmesnije, ne mogu ni da kukam kako spada, jer si i ti imao neke sitne ujebe... zuti Zabalete, neigranje Gatrija, suplje odbrane Njukasla i Sautemptona, povreda kapitena. Jbga, kad nece - nece
Posted

juhu, najbolji rezultat ovog kola, ali se nikako primaći Sokoloviću koji u maniru dobrih ekipa, pobeđuje i kada igra loše

Posted

Sto se tice Sokolovica, ja sam ga oducio od zivota svojevremeno. Sta vi ostali radite, meni nije jasno -_-

Posted

To je to, jutrosnje "mozganje" dovelo do odluke da se proda RvP...#obrusavajucanebesa :(

Posted
Garete ozeni me :wub:
+milion Trebalo mi je bar gol i asist za pobedu, na kraju sjajnih 34:30!! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted
To je to, jutrosnje "mozganje" dovelo do odluke da se proda RvP...#obrusavajucanebesa :(
Isto razmisljam, Matori™ ce ga sigurno odmarati kad god stigne.. Mislim da se Suki vise isplati za kraj sezone.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Posted

Buni me samo kolo koje je za 2 nedelje kad Utd igra kup, navodno postoji mogucnost da se te odlozene utakmice zakazu za sredu odmah posle vikenda i da ipak upadnu u to, za sada krnje, kolo. I dalje mi stoji CONFIRM transfer, pametan a ni ziv nisam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...