Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Meni je kapiten Mića... kao i protivniku <_<A ti nemoj da brineš, igraće Sturridge ovu drugu skoro sigurno (nije teška povreda) tako da nema šanse da pređe traka.

Edited by Weenie Pooh

Ladno sam uspeo da preokrenem uz pomoc gola, asistencije i klina JEnriketa na 86-84 i ipak cu izgubiti jer neprijatelju ulaze Tarabt i Klajn sa 6p, a meni na klupi ostaju Lukaku, Scesni i Hart sa 16p :isuse:Bitno da su mi u ekipi Kameron, Begovic, Mata, Dejvis i ostala govna

Rutinska pobeda :fantom:

Rutinski poraz. ali bar sam zadržao protivnika ispod 100 poena. Skrpio je jedva 94 nekako. Ovi moji solidnih 77 <_<

Kljuc poraza, pitanje na Fantasy Scoutu, dan pred kolo...-Should I play Lukaku or AJ?-Lukaku-Thanks! <_<

Mnogo sam loše izabrao igrače u prvih 11 i tako da sam rutinski izgubio. Svaka škola se plaća

93-94 :(

• Author

Изашли бонуси: Енрике 3, Суарез 2, Стариџ 1Имао сам среће у ждријебу за ово коло, победих са њањавих 70 поена. Следеће коло губим сигурно, 4 играча ми не играју.

ja nikad gori

Preokret Suareza i jos jedna pobeda.

Kakvo sakacenje ovo kolo, morah napraviti i transfer viska... Na sve to Njuka potencijalno moze biti odlozena zbog snega.

Kakvo sakacenje ovo kolo, morah napraviti i transfer viska... Na sve to Njuka potencijalno moze biti odlozena zbog snega.
E vala ne može, uzeo sam Sisoka.

Dembi cena pala sa 8.9 na 8.0 :isuse:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Zapio sam se sinoc i zaboravio da namestim tim. Samo me cudo moze spasiti

Fulam CS a Hjuz nije bio u postavi :ïsuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.