Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro je da sam Panceona ostavio na klupi :(.

Posted
Benitez je smrt za fantasy bez obzira koji tim vodi. Uspeo je da usere svakog igraca, Demba sledece kolo putuje na transfer listu. Inace zoki82 krenuo si sa +4 imam transfer viska, koji su Stoke usrale milionitim primljenim golom u poslednjim utakmicama.
Tebi je dobra stvar što je Demba ostao na klupi, ući će ti Felaini kog imam i ja (nadao sam se da će Čupavi da mi napravi još veću razliku :unsure: ) Bejl© mi sada pravi razliku ali cenim da ova tvoja 4 igrača sa duplim GW-om odlučuju pobednika... :cry:
Posted

Nema u nasem duelu mnogo mudrosti, odlucuje Suarez, ucinkom ili neucinkom.

Posted

Slazem se i navijam da u ponedeljak rasisticki uvredi Lukakua sa sve njegovom daljom rodbinom u Africi i dobije crveni i 8 meceva suspenzije nakon sto promasi svoj drugi penal na tekmi u 59. minutu.. :fantom: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Skoro sigurno kupujem Persija sledece kolo, ovako vise ne ide ...

Posted

To je sveto pravilo Fantazija, MORAŠ da imaš Anrija, Kristijana Ronalda ili RvP-a da bi bio uspešan.

Posted (edited)

@lltiming ti je, blago receno, uzasan.

Edited by Timmi
Posted

Ostajem do kraja principijalno protiv igrača skupljih od 10! :mad:Osim naravno u LŠ, tamo je nemoguće...

Posted
@lltiming ti je, blago receno, uzasan.
potpuno mi je jasno, ali ovo mi je dosta frustrirajuće :(
Posted

The assist for the second Stoke goal (initially awarded to Shawcross) has been removed as his pass took a significant deflection, outside the penalty area, off a Reading player before reaching Jerome.

Posted (edited)

Pokrali me na bonusima, skinuli mi asistenciju za Showcrossa, Suarez mora da da barem 1 gol i da dobije nesto bonusa da bih uopste mogao da pricam o pobedi.

Edited by Aleksandar88
Posted

Imaš 23 minusa, ostali ti Reina, Sterling, Suki© i ponovo Mića, na tvom mestu se ne bih brinuo... :fantom:Jedino što može da me izvadi (osim onih rasističkih uvreda koje sam ranije pominjao :fantom: ) je da Rodžers odmori Sukija pred naporan put u hladnu Rusiju :unsure:

Posted

Nece Sukija, ali gotovo sigurno Sterling nece skupiti vise od 20 minuta skupa :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...