nbg4ever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Pazi nema asistencije za Harta? O mamu vam jebem!Ali zato ima za Bejnsa! Crkli dabogda obojicaI Mata zuti Edited February 2, 2013 by nbg4ever
ducca Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Michu se bas raspao. S obzirom da je vec imao jednu ovakvu epizodu, pa se odmah po prodaji ponovo sastavio nemam ideju sta raditi s njim...
zoki Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ostavi ga još malo, sledeće kolo ima 2 tekme... Sad vidim da L'pool i Swansea igraju duplo kolo a sledeći moj neprijatelj ima Sukija i Miću...
nbg4ever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Vraćen asist Hartu :)48 + Lukaku & Persi + bonusčić za kapitena > 24 + MekAuli, Sterling, DžekoMića ima dabl gejmvik, pa pauzira jedno kolo. Ako ne uradi ništa, aufiderzen :smoris:
nbg4ever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ma, da. Sisoko ceka ko zapeta puska. Ima cak i odlican raspored od GW27.I jos uvek ne mogu da prezalim Onuohu i Demela! :(
ducca Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Onuoha se navodno povredio sinoc na treningu Otprilike negde u istom momentu kad sam ja stiskao dugme "confirm transfer"...
nbg4ever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 +1Sto je najsmesnije, doveo sam ga uglavnom zbog ovog kola. Zaredjali su KjuPiArovci sa nulama, ali nesto sumnjam da ce potrajati. I Noric i Vila su imali tu dobru seriju. Najpre primaju po 5 golova i nemaju ni jedan klin, a potom zaredjaju sa 5-6 kola gde pokidaju (tako si se ti okoristio o Guzana). Onda opet nesto kvrcne i vrate se na stare staze. Fora je uleteti na vreme i ispratiti trend.
ducca Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ja tek sad vidim da je Bunn sakupio 12 bodova, i to bez bonusa. Naravno popasao klupu (jebo me Everton, 2 tekme kuci i prime 4 gola od pacera)
Weenie Pooh Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Sutra moram da stignem minus od 2 boda, čekam Sturridge + Agger kombo, a Baba Ji čeka Suareza. Ne bih se kladio na sebe...
ducca Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Moli samo boga da Suki simulira a Agger ostavi sekirce na Lennonu...
Garnirung Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Eee, glupi Tarabt mašio penal. I sa golom teško da bih izvukao pobedu, ovako sa 7 minusa, bez bonusa, mogu samo da čestitam Banjičanima.
Recommended Posts