Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

I naravno, 0-0 na kraju. Kako mrzim kad ovako izvisim za klin

Iskusno Bunn na golu, Samba u startnoj postavi, 0-0 je bilo zapisano u kamenu :cool:

Jel se Demba povredio ili ga je ovaj imbecil svojevoljno zamenio u prvom?! :isuse:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Nisam namjestio tim...

Bejns kapiten 0, Santi 0, Hazard 0, Berba 0, ostala petorica po bod, ukupno 5!Uopste mi ne otvara pick team i transfers stranu. Mislim da cu da batalim.

Nisam namjestio tim...
Nemoj to da te obeshrabri, ja sam toliko jadan zadnjh nekoliko kola da bi te takva situacija sprecila da me pobedis.

Edited by Aleksandar88

I da serem se usta Benitezu koji je kupio Dembu i izbio mi ko zna koliko bodova.

Bejns kapiten 0, Santi 0, Hazard 0, Berba 0, ostala petorica po bod, ukupno 5!Uopste mi ne otvara pick team i transfers stranu. Mislim da cu da batalim.
a evo i nje1+a+ad+snick+5.jpg

Slika je smorila, najstrasnije :yawn2:Odose klinovi za Dejvisa i Kamerona, ali bar Volkot© asistA evo i asistencije Harta :Hail:

Edited by nbg4ever

Moj ovonedeljni transfer bese Onuoha i siguran CS protiv Noricha... Naravno Onuoha nije ni igrao iz nekog razloga :isuse:Da ne bude sve crno - Felaini :Hail:

Edited by ducca

Nemoj to da te obeshrabri, ja sam toliko jadan zadnjh nekoliko kola da bi te takva situacija sprecila da me pobedis.
Evo ti gol kapitena, sasvim dovoljno.P.S.Timmi duhovit ka' i vazda :puke:

Felaini :Hail:

Fellaini je car x2 :Hail:

Toliko...

Felaini :Hail:
I Benteke isto :Hail:Kako sam pored njih dvojice stavio traku raspalom Mići™, nije mi jasno.
Guest
This topic is now closed to further replies.