Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Ih, trideset... imam možda 20 i kusur, to Suarez i Mata mogu da stignu čas posla. Ne bi mi bio prvi put da gubim takvu prednost.U drugoj H2H ligi imam još mnogo manju prednost, a neprijatelj™ takođe ima Matu i Suareza kao ti.

Edited by Weenie Pooh

ali ja nikad ne stizem takvu prednost. ja dobijam tako sto dominiram i imam 70+ poena, samo tad, kao sto mozes da vidis iz mog classic i h2h plasmana.

Evo prve asistencije za Matu...

Nastavljam raspad iz proslog kola, samo sto sad imam sanse da dobijem ako Reina ne primi gol i ako Stearling bude igrao od pocetka, a sve to uoci duela sa Kraljevim Kalabasterima, gde k'o da gledam upisujem treci uzastopni poraz.

Mata asistira i to je cao zdravo za mene.

Evo prve asistencije za Matu...
sad je zastrasujucih 20 razlike, nista sto suarez sa sest golova ne moze da stigne.

Može i sa tri, ima kome je kapiten :unsure:

Mata asistira i to je cao zdravo za mene.
Vratio si jinx. Upravo sam izgubila. Bilo je 13 razlike, ovo ti je vec 12 za Suareza + 3x2 bonusa. RvP ne moze da dobije vise od 2, tako da si pobedio.

Suki opet jase :)

Gotovo. Kakva je bila sezona, nije ni mogla godina da se zavrsi drugacije nego porazom. Cestitke Moci na pobedi bez pola tima.

bill-compton.jpgSookie! :D

I iz kupa sam ispala, od coveka koji nije ni namestio tim, ali ima Dembu i sa klupe mu ulazi Lambert sa svojih zilion poena. Zato makar na pogadjalici 2013. pocinjem sa 1. mesta. :fantom:

Luis kapiten!!! Tolaaa polako ko zna sta jos moze da zajebe ovaj ludak.

Luis kapiten!!! Tolaaa polako ko zna sta jos moze da zajebe ovaj ludak.
Cak i da dobije crveni, pobedjujes. Mozda jedino autogol, penal i crveni. :jerry: Kad mi 4 odbrambena i golman osvoje ukupno 3 poena, a kapiten igra 20 minuta, nije ni bilo moguce nista drugo.

Vidiš Timmi da može? Protiv QPR nije isključeno da bih i ja dao 3-4 gola za 90 minuta, a kamoli Suarez... Šteta samo što mu Agger kvari plan ovim golom ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.