Прслин Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Bale Santi who?Još samo da sam dao traku njemu, a ne letargičnom Mići...Edit: Ups, sad tek vidim da ga i Praslin ima Када сам видео да си узео Бејла уместо Азара помислио сам да ћеш ме добити јер сам опет отишао у -4, а имамо врло сличне играче (од Суареза и Тореса нисам ништа очекивао ово коло). Извукао ме твој погрешан избор капитена - обично ја направим такву грешку, па је просто дирљиво када видим да има већих слепаца од мене. :PУ следећем колу Арчестен... Нашли су Видић и Силва када да заиграју. Oчекујем и Џенкинсона, па да се придружим оној четворици мученика који су до сада од Арчестена изгубили. Пошто сам сада изашао и из зоне испадања из горњег дома, користим прилику да предложим да у будућности задржимо принцип лапо-лапо, односно да из будућег ПППремијера испада последњих 10 играча, а да их мења првих 10 и Чемпионшипппа. И да подсетим да ће Кагава да попије педалу из обе лиге ако их ја будем правио, шта год направио ове године у лиги пошто није са форума (или је нечији 2. тим), а својом пријавом је избацио Сегунда.
Tolaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 5. pobeda za redom i konacno, na polovini sezone, sam tamo gde mi je i mesto, cvrsto u top 10. Pre Totenhemove utakmice sam imala 25 poena prednosti i 3 preostala igraca za protivnika (Bejl, Suarez i Begovic). Nakon penala za Suareza, bila sam ubedjena da gubim. I u kupu lagan prolazak, protivnik mi je imao 3 igraca Arsenala, a na klupi trojicu koji su ukupno osvojili 1 poen. Moco, spremi se.
pantelia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) Mata, Adam Dzonson, Volters :ziga: , Pokojni Perica, Ivanovic, Lambert, Dejvis iz odbrane Svonsija... A ja dajem traku Toresu :isuse:Sledece kolo Neugodan rival - covek ima Bejla, jebo sam jeza.edit: vrednost tima mu je 105,3 :ziga: Edited December 27, 2012 by pantelia
Timmi Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) preuzeo sam prvo mjesto u classicu... i izgubio h2h sa 64 poena od covjeka koji nije namjestio tim. jebeno nevjerovatno. Edited December 27, 2012 by Timmi
Moća Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) Dobio sam zahvaljujuci ekstra transferu djubretara. Kakva propast ovo kolo majoko mila u kupu ispao od coveka koji nije aktivan al dobio vazda bonuse.Cele sezone drzim Matu i covek se debelo isplacuje i prodam ga proslo kolo kad nisu igrali i sad umesto da ga vratim ja uzmem Azara jebo me Azar. Edited December 27, 2012 by Moća
Aleksandar88 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Raspad totalni, ne pamtim losije kolo.
Moća Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ali zato dobijam zlatnu medalju za pobednika kola. Alo bre Dr.Zoidberg dokle da te cekamo!?
Hudersfield Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 preuzeo sam prvo mjesto u classicu... i izgubio h2h sa 64 poena od covjeka koji nije namjestio tim. jebeno nevjerovatno.Ne priznajem tvoje prvo mjesto u tim neažuriranim "klasicima" -_-Kupovina Bejla i Mate uz kaznenih 4 poena i odluka da prvopomenutom stavim i kapitensku traku je bila najbolja ove godine. To mi je donijelo proboj na 300 i neko mjesto u ukupnom plasmanu, a sve bez RVP u timu od samog pocetka. Apetiti su znacajno porasli, sto bi u prevodu znacilo da cu sledece kolo imati oko 30 poena.
Sam Spade Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 5. pobeda za redom i konacno, na polovini sezone, sam tamo gde mi je i mesto, cvrsto u top 10. Pre Totenhemove utakmice sam imala 25 poena prednosti i 3 preostala igraca za protivnika (Bejl, Suarez i Begovic). Nakon penala za Suareza, bila sam ubedjena da gubim. I u kupu lagan prolazak, protivnik mi je imao 3 igraca Arsenala, a na klupi trojicu koji su ukupno osvojili 1 poen.Moco, spremi se. Bila frka, a? Pokojni Bugarin je sad našao da da gol.
Feindouno Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dobio u kupu nekog neaktivnog mentola, jedva... u random H2H izgubio od lika koji ima Bejla i Matu, popisase se po meni :(Treba mi divlja karta sad a ne u jebenom 21. kolu, odbrana mi je blago receno problematicna.
clever bastard Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) Mata, Adam Dzonson, Volters :ziga: , Pokojni Perica, Ivanovic, Lambert, Dejvis iz odbrane Svonsija... A ja dajem traku Toresu :isuse:Sledece kolo Neugodan rival - covek ima Bejla, jebo sam jeza.edit: vrednost tima mu je 105,3 :ziga:bice guravo.imam dobar tim ali sam jedno 5 kola bio bez pobjede i tek u ovom sam konacno slavio,zahvaljujuci bonusima.neka pobjedi bolji :)p.s. ko ima najvecu vrijednost tima? Edited December 27, 2012 by clever bastard
John Coltrane Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Druga pobeda za redom u H2H i to obe sa 51 poenom, ovog puta savladan Cevap 51-50 :).
Прслин Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 p.s. ko ima najvecu vrijednost tima?108.5You are 99%. (A мислили сте да сам луд када сам свако друго коло улетао у -20 )
Recommended Posts